Vlad Voiculescu, după victoria lui Piedone la Sectorul 5: „E dincolo de trist pentru mine. E dincolo de puterea mea de înţelegere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Voiculescu a spus că victoria lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5 al Capitalei este peste puterea sa de înţelegere.

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, a câştigat alegerile la sectorul 5, în faţa candidatului susţinut de USR-PLUS şi PNL, Cristian Băcanu, care şi-a recunoscut înfrângerea.

„E dincolo de trist pentru mine e dincolo de puterea mea de înţelegere. Eu, unul, sunt foarte dezamăgit, sectorul 5 avea nevoie de o schimbare, se pare că oamenii au ceea ce au ales. E un sector din care s-a furat cel mai cu spor”, a declarat la Digi24 noul viceprimar, Vlad Voiculescu. Vlad Voiculescu a fost ministrul Sănătăţii în guvernul tehnocrat instalat în urma revoltei populare provocate de tragedia de la Colectiv.

Şi Cristian Tudor Popescu a calificat rezultatul obţinut de Piedone drept greu suportabil. „E greu suportabil acest lucru, când am văzut rezultatul am avut o tresărire. Cristian Popescu Piedone şi-a luat cuvântul frige în sloganul de campanie. Iată că a avut acest tupeu încremenitor şi a ţinut”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Piedone a candidat sub un slogan revoltător, „Ai grijă să nu te frigi la vot”, în contextul în care a fost condamnat la 8 ani şi jumătate în dosarul Colectiv, sentinţă pe care a atacat-o cu recurs. La sectorul 5, din 72.237 de voturi, 20.459, adică 28,32%, au fost obţinute de fostul primar al sectorului 4, în timp ce candidatul plasat pe locul 2, Cristian Băcanu, a adunat doar 18.376 de voturi, adică 25,44%.

Vă mai recomandăm:

Tânărul mort la Colectiv care a muncit înainte de tragedie la reconstrucţia unei legende a flotei româneşti. Cum arată nava relansată la apă marţi, 26 iunie

Marile surprize de la locale. De la înfrângerea lui Oprişan la victoria lui Piedone

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite