Voiculescu, către Antonescu: Mă bucur că declaraţiile mele, chiar asa „neruşinate“, au readus bunul simţ în USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Vociluescu şi Crin Antonescu au uitat de alinţa dintre PNl şi PC FOTO  Adevărul
Dan Vociluescu şi Crin Antonescu au uitat de alinţa dintre PNl şi PC FOTO  Adevărul

Dan Voiculescu, preşedintele fondator al PC, i-a răspuns, astăzi, pe blogul personal, lui Crin Antonescu: „Salut repozitionarea fermă a preşedintelui PNL de ieri seară“.

„Ţinând seama că, în urmă cu doar câteva zile, domnul Antonescu răspundea bezelelor pe care i le trimitea Traian Băsescu spunând că <<în politica nu spui niciodată niciodată>>, vreau să remarc şi să salut repoziţionarea fermă a preşedintelui PNL de ieri seară“, a notat Voiculescu pe blog.

„Fermitatea este extrem de necesară… şi mă bucur că declaraţiile mele, chiar aşa <<neruşinate>>, au readus bunul simţ iîn USL“, a mai apreciat preşedintele fondator al PC.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că declaraţia preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, privitoare la apropierea PNL de Traian Băsescu este una „profund neruşinată”.

„Nu am avut niciun moment o apropiere de Traian Băsescu, dimpotrivă tensiunile în interiorul USL, între PNL şi PSD, între mine şi Victor Ponta au fost generate de momentul coabitării, de momentul negocierii şefilor parchetelor cu Traian Băsescu şi nicidecum invers. De aceea, afirm că declaraţia privitoare la apropierea PNL de Traian Băsescu, coroborată cu declaraţia că PNL ar avea o atitudine imorală faţă de PSD din partea lui Voiculescu este o declaraţie profund neruşinată", a afirmat Crin Antonescu, pentru gandul.info.

Reacţia liderului liberal a venit ca urmare a declaraţiei preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, care a afirmat, tot sâmbătă, că PSD se consolidează, pentru rezultate bune în 2014, iar PNL are acţiuni frivole faţă de parteneri şi reacţii cel puţin imorale faţă de social-democraţi.

Voiculescu a spus, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că PSD se consolidează şi se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime în 2014, când sunt două rânduri de alegeri - europarlamentare şi prezidenţiale.

„PSD se consolidează, PSD se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime anul viitor, când sunt două rânduri de alegeri, europarlamnetare şi prezidenţiale. E normal să se pregătească, ca orice partid politic. PNL încearcă, nu de puţine ori având acţiuni frivole vizavi de partenerii noştri din USL, PNL ne-a jignit şi pe noi de câteva ori, reacţii cel puţin imorale vizavi de PSD, încearcă să zâmbească, să se împrietenească cu preşedintele Traian Băsescu şi cu PDL", a afirmat Dan Voiculescu.


Citeşte materiale pe aceeaşi temă:

Voiculescu: „PNL are acţiuni imorale faţă de PSD, încearcă să se împrietenească cu Traian Băsescu. Fiecare partid din USL se consolidează acum cu metodele lui”

Dan Voiculescu a declarat, sâmbătă, că „nu este voie” ca USL să participe la prezidenţialele din 2014 cu doi candidaţi, el precizând că, dacă totuşi acest lucru se va întâmpla, atunci şi PC va avea un candidat propriu. Preşedintele PC a atacat dur PNL, acuzând că liberalii îşi jignesc partenerii de alianţă, încercând o apropiere de PDL şi de Traian Băsescu.

Constantin: PC merge singur la europarlamentare. Congresul formaţiunii, în iunie 2014

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional, că formaţiunea sa va candida independent la alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor, unde speră atingerea unui scor de 9%.

EDITORIAL Profesorul Ştefan Vlaston: Voiculescu vrea acuzarea lui Băsescu pentru înaltă trădare. Antonescu refuză

Dacă cineva mai avea vreun dubiu, acum e clar. Declaraţiile au fost făcute chiar de către Dan Voiculescu în cadrul Consiliului Naţional al Partidului Conservator care are loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului şi confirmă ceea ce susţineam acum câteva zile. Să rememorăm.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite