Vor avea bucureştenii apă caldă şi căldură la iarnă? Răspunsul noului primar general, Nicuşor Dan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan, primarul ales al Capitalei FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicuşor Dan, primarul ales al Capitalei FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ncuşor Dan, primarul ales al Capitalei, a dat asigurări că bcuureştenii vor avea căldură şi apă caldă, dar a avertizat că această iarnă probabil vor fi numeroase avarii la reţeaua de termoficare din cauza ţevilor vechi.

„Sistemul de termoficare are probleme majore. S-a triplat apa folosită pentru a menţine apa în instalaţii. Lucrul relavant e că dacă ai ajuns la 2.5 tone nu se mai poate. Suntem aproape de colaps. Ce am spus în campanie şi ce repet şi acum. O să avem în iarnă sute de avarii şi că ceea ce promit eu e că vom pregăti un management de avarii, pentru ca orice avarie să fie remediată în cel mai scurt timp posibil”, a declarat, într-un interviu acordat pentru Adevărul Live, Nicuşor Dan. 

Primarul general ales duminică pentru un mandat de patru ani a precizat din campania electorală că lucrările la reţeaua de termoficiare vor începe din primăvăară, când condiţiile atmosferice vor permite acest lucru. 

De asemenea, Nicuşor Dan a precizat că printre priorităţile sale sunt Centura Capitalei, adică existenţa a doua benzi pe fiecare sens de mers, dar şi încercarea de a mai decongestiona din traficul bucureştean

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite