Vosganian, despre decizia PSD de a racola mai mulţi disienţi din ALDE în Guvern: E un şiretlic care nu ţine nici juridic, nici politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varujan Vosganian. FOTO Eduard Enea
Varujan Vosganian. FOTO Eduard Enea

Varujan Vosganian, vicepreşedinte al ALDE şi lider al deputaţilor liberal-democraţi, susţine că încercarea PSD de a lua mai mulţi nemulţumiţi de ieşirea de la guvernare în Cabinetul Dăncilă pentru a fi miniştri şi pentru a evita un vot în Parlament e un şiretlic care nu „va ţine juridic“.

„E un şiretlic, care nu ţine nici juridic, nici politic. Nu se pune problema ca structura politică a Guvernului să se refacă în formula PSD- ALDE. ALDE a ieşit de la guvernare. Orice persoană din ALDE care acceptă funcţii de la PSD îşi pierde calitatea de membru“, a declarat Varujan Vosganian. 

Surse politice au precizat pentru „Adevărul” că mai mulţi parlamentari au ALDE au bătut palma cu PSD pentru a fi numiţi miniştri. E vorba de Graţiela Gavrilescu, care va reveni la Mediu, Marian Cucşa, deputat care va primi portofoliul Energiei, precum şi Ionuţ Sibinescu, propus ministru pentru Relaţia cu Parlamentul. 

De altfel, mai mulţi aleşi ai ALDE au încălcat disciplina de partid şi l-au votat pe Meleşecanu pentru şefia Senatului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite