Votantul de dreapta, un portret

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numai tu eşti frumos, deştept şi curat - un înger. Pe tine nu te murdăresc hoţiile lui Videanu şi Fenechiu, inepţiile lui Igaş şi Verginel Gireada sau ridicolul ocazional al Elenei Udrea. În schimb eu trebuie să răspund pentru oricare PSD-ist, de parcă fiecare dintre noi am fi suma faptelor tuturor.

Stupidă gândire pentru cineva care revendică o doctrină având în centru individul, dar judecă oamenii în categorii largi şi stereotipii înguste.

În ţara asta cu milioane de PSD-işti hoţi, asistaţi şi inculti veniţi din satele româneşti scufundate în beznă; cu alte milioane de ţigani nomazi, murdari şi care nu muncesc; cu milioane de unguri naţionalişti care nu-ţi dau ţie pâine românească în HarCov; cu milioane de bugetari leneşi şi neeficienţi care huzuresc pe banii tăi, dar au salarii cât chiria; cu şi mai multe milioane de femei, unele enervându-te pe tine în trafic pentru că „nu stiu domle femeile să conducă”, altele proaste şi restul curve; ei bine, numai tu eşti, măi dragă, bun, deştept, frumos, muncitor, respectabil, educat şi occidental. N-am zis şi tolerant că s-ar contrazice cu restul.

Acum, în seara de după evenimentul PSD de la Arena Naţională, văd erupând pe Facebook zeci ca tine: toţi PSD-iştii sunt comunişti, hoţi, penali, proşti, needucaţi şi/sau necivilizaţi. Norocul meu că sunt obişnuit cu astea de pe vremea când eram ţigan.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite