Politică

articolul anterior articolul urmator

Votează acum în cea mai mare consultare populară din UE! Răspunde la întrebarea „Cum să reinventăm, concret, Europa?“

7
6 Mar 2019 18:26:06
Autor: George-Andrei Cristescu
Foto EPA
Foto EPA

Adevărul s-a alăturat iniţiativei WeEuropeans, cea mai amplă consultare publică realizată vreodată în Europa. Cetăţenii celor 27 de state membre UE sunt invitaţi să propună idei concrete prin care să reconstruim Europa. Propunerile europenilor înregistrate până la 27 februarie şi votate până pe 8 martie vor ajunge în mai pe masa Summit-ului Consiliului European de la Sibiu.

Susţinută de asociaţia Civico Europa şi platforma civică MAKE.ORG, iniţiativa WeEuropeans urmăreşte să dea o voce cetăţenilor europeni, repunându-i în centrul democraţiei şi reapropiindu-i de liderii politici şi de Uniunea Europeană.

Voteaza şi tu propunerile altor cetăţeni exprimate în platforma de mai jos.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Not Why
7.03.2019, 09:23:47

Adaugati o intrebare legata de imigranti care sa sune cam asa: Ar trebui ca Europa sa-si protejeze frontierele impotriva imigrantilor inclusiv prin folosirea fortei letale? Si apoi adaugati si variantele de raspuns: - Sigur - Normal - Clar - Absolut - Da - Nu, eu sunt progresista!

+3 (3 voturi)
Scorilo
7.03.2019, 10:54:20

Cine stie sa faca un lucru IL FACE . Cine nu stie cum se face un lucru INTREABA... PS.Mai bine adresau intrebarile pe feisbuc ! Poate ii venea cuiva ideea unei Uniuni Feisbuchiste Europene (de ce nu Mondiale) in care sa fie implementate ideile participantilor la referendum)... Si sa vedeti ce bine am fi dus-o !

0 (2 voturi)
. UnOarecare
7.03.2019, 11:51:47

"Adevarul se alatura" Mda,deci ii clara situatia.

. UnOarecare
7.03.2019, 12:05:57

"Trebuie să nu se utilizeze politica respectării drepturilor minorităților ca o politică de segregare. " Astia nu inteleg ca EUROPENII albi sunt minoritatea.

. UnOarecare
7.03.2019, 12:12:57

Inca ceva Numa' in tara asta de rahat,in Franta,Anglia si Germania.Se mai fac inca astfel de chestionare. Pe cand in alte tari se pun altfel de intrebari. -Ar trebuie Germania de est sa devina parte din Polonia. -Ce facem cu teroristii? -Ce facem cu toti imigranti ilegali -Cum reusim sa scapam de toti nealesii din UE -Cum ne reasiguram Suveranitatea.

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (7)