Zgonea: Ponta are dreptate, Antonescu a fost incorect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea FOTO Mediafax
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea FOTO Mediafax

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat luni, referitor la scandalul izbucnit în coaliţia de guvernare, că „din păcate, Crin Antonescu a fost incorect şi faţă de Victor Ponta, dar şi faţă de liberali“.

„Am fost la şedinţa despre care se vorbeşte. Crin Antonescu, din păcate, a fost incorect şi faţă de Victor Ponta, dar şi faţă de liberali. Ponta are dreptate. Ca să ţinem USL unită, avem nevoie de mai multă consecvenţă pe subiectele importante“, a spus el.

Reacţia sa intervine după atacurile şi tensiunile recente din USL. Luni, premierul Victor Ponta l-a acuzat pe liderul PNL că şi-a minţit colegii din PNL când a spus că nu a existat o înţelegere în USL privind susţinerea proiectului de lege a amnistiei şi graţierii.

În replică, Antonescu a subliniat că nu îi permite lui Ponta să îl numească mincinos şi a arătat că va fi dificil ca USL să continue în aceste condiţii.

Materiale pe aceeaşi temă:

Ponta: „Antonescu şi-a minţit colegii. Mi-a propus să dăm OUG pe amnistie“. Antonescu: Ponta şi-a luat îndrăzneala de a mă face mincinos. Nu-i permit

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, după şedinţa BPN al PSD, că liderul PNL Crin Antonescu „şi-a minţit colegii“ când le-a spus că nu a fost de acord cu votarea Legii amnistiei. Replica lui Antonescu avenit imediat: „Nu-i permit să mă facă mincinos. Nu am fost dovedit vreodată mincinos, spre deosebire de alţii“.

Ponta: „Oamenii aşteaptă lucruri bune de la PSD şi aliaţii UNPR, PC. Poate o da Dumnezeu, şi de la PNL“

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN a PSD, la care presa a avut accces, că oamenii aşteaptă lucruri bune de la PSD şi de la aliaţii UNPR şi PC şi a adăugat că: „Poate o da Dumnezeu, şi de la PNL“.

Legea amnistiei, amânată pentru 1 februarie. Zgonea: Nu renunţăm la noul Cod Penal

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat luni că au fost amânate modificările Codului Penal şi promovarea Legii amnistiei, iar acestea vor fi în dezbatere publică până la 1 februarie 2014.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite