Zilele în care cad ultimele măşti de onorabilitate ale PSD

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ceea ce ar trebui să fie ultimele zile ale sejurului nefast, dăunător pentru România, al guvernului PSD şi al Viorică Dăncilă la Palatul Victoria, cad zgomotos  măştile acelor oameni şi demnitari ai partidului care păreau a fi avut măcar un dram de onorabilitate şi de cinste.

Doamna Sorina Pintea care multă vreme ne-a păcălit cu figura ei de femeie cumsecade, săritoare, care se sacrifică fiindcă doreşte să facă cât mai mult bine, a ieşit zilele trecute la înaintare în cel mai ruşinos, mai descalificant mod cu putinţă. A comis un fapt inacceptabil. Insa aceasta plănuieşte, dacă e să le dăm crezare şi nu văd de ce nu am face-o doamnelor Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, să facă abuz de funcţie şi să confişte o sumă uriaşă, câteva milioane de euro din Campania Noi facem un spital. 

Guvernul din care sus-numita a făcut şi încă mai face parte, ca şi cele anterioare ale PSD, în complicitate sau nu cu ALDE, nu a fost în stare să facă nimic. Nu şi-a respectat nici o promisiune. Acum numita Pintea Sorina exercită presiuni, le acuză pe doamnele Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu că ceea ce fac ele (respectivele doamne au făcut, şnapanii din PSD, inclusiv tovarăşa Pintea, nu!) ar fi ilegal şi vrea să pună mâna pe 26.000 de euro. Numita Pintea Sorina susţine că donaţiile făcute în contul Spitalului de oncologie pentru copii ar fi ilegale dacă nu trec la Stat.  Prin tot ceea ce a întreprins în aceste zile, disperată probabil şi în faţa constatării că de pe urma ei nu rămâne nimic, decât calpe, ridicole acţiuni de imagine, doamna (chiar, merită ea apelativul doamnă?) a dovedit că nu există nici o diferenţă între ea şi demult cunoscutele drept profitoare şi compromise Plumb Rovana, Vasiliescu Lia Olguţa, Dan Carmen, Grapini Maria, Şi enumerarea e departe de a fi completă. Fără a o omite pe numita Firea Gabriela, semnatara unei ieşiri publice de pomină, iresponabilă, grotescă miercuri seara la Televiziunea Digi 24. În care praful şi pulberea s-a ales din imaginea ei falsă de cucernică, pioasă, mamă de familie.

Ce face în aceste zile  fostul ministru al Integrării Europene, tânărul şi supra-evaluatul domn Negrescu Victor? Acceptă să fie parte a noianului de ilegalităţi, de încălcări ale Regulamentelor. Se însoţeşte mizer şi deplorabil cu numita Dăncilă Viorica doar-doar va ajunge comisar european. În pofida faptului că doamna Dăncilă  fiind demisă nu mai are dreptul să facă o astfel de propunere, că aceasta nu a trecut de filtrul Parlamentului, că preşedintele României, dl. Klaus Iohannis, nu o agreează şi că preşedintele ales al Comisiei Europene, d-na Ursula von der Leyen, s-a arătat perfect informată cu privire la toate aceste detalii. Care nu doar că o mai fac o dată de minune pe atât de compromisa preşedintă a PSD, nu numai că arată cât de imoral şi ahtiat după funcţii nemeritate este junele Negrescu, ci şi cât preţ pun PSD-ul şi conducerea acestuia pe onoarea, prestigiul şi reputaţia  României.

Inşii aceştia care în  decembrie 2016 au păcălit o naţiune pe care au călcat-o în picioare şi nesocotit-o din 2017 şi până astăzi se dau de ceasul morţii să mai facă încă o dată ceea ce ştiu. Să mintă, să înşele, să confişte, să fure. Indiferent de vârstă sau de sex. Dovedind că PSD e definitiv toxic şi nereformabil. Şi că trebuie alungat definitiv de pe scena istoriei. Indiferent de scâncetele bandiţilor cu condicuţă Adrian Severin şi Adrian Năstase.

Comentariu publicat concomitent pe site-ul contributors.ro şi pe blogurile adevarul.ro.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite