Ziua schimbărilor în Camera Deputaţilor: Becali devine independent, Nicoară se întoarce la PNL şi Cezar Cioată revine la PP-DD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romeo Nicoară, deputat PNL
Romeo Nicoară, deputat PNL

În aceeaşi zi în care deputatul George Becali şi-a anunţat demisia din PNL, Romeo Florin Nicoară a trecut din partidul lui Dan Diaconescu în cel condus de Crin Antonescu.

În şedinţa de luni a Camerei Deputaţilor, Romeo Nicoară a anunţat în plen că părăseşte grupul PP-DD şi se alătură celui al PNL. Nicoară a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.42 din Bucureşti.

În legislatura trecută, Nicoară a fost senator PNL.

„Ne bucurăm că se începe şedinţa cu asemenea anunţuri, însă nu ştiu care a fost activitatea domnului deputat la grupul nostru, pentru că nu l-am văzut niciodată, deci cred că nu a fost niciodată în grup", a spus viceliderul grupului PP-DD de la Cameră Cornel Comşa despre fostul său coleg Nicoară, potrivit Agerpres.

Nicoară a fost senator PNL în legislatura trecută.

Tot în şedinţa de luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat că deputatul Cezar Cioată pleacă de la PC şi revine la grupul PP-DD din care demisionase.

Astfel, ziua de luni marchează nişte schimbări minore în configuraţia grupurilor parlamentare din Cameră. PNL şi PP-DD au pierdut, dar au şi câştigat un deputat în aceeaşi zi, în timp ce conservatorii, care şi-au constituit un grup parlamentar separat, doar au pierdut un om.

George Becali a anunţat luni că demisionează din PNL, după ce a fost condamnat  definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse şi în cazul gărzilor sale de corp.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite