168 de paturi libere la ATI pentru bolnavii de COVID-19 în România. Câte se află în Capitală DOCUMENT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax / Andreea Alexandru
FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

În România există la acest moment 168 de paturi libere la ATI pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-COV-2.

În data de 27 noiembrie 2021, conform datelor existente în aplicaţia alerte.ms, la nivel naţional există 1.636 de paturi de ATI destinate pacienţilor COVID-19.

În Bucureşti sunt avizate de DSP 367 paturi de ATI pentru pacienţii de COVID-19.

De asemenea, la nivel naţional există o rezervă operaţională de 79 paturi ATI destinate pacienţilor de COVID-19. Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienţilor ATI depăşeşte capacitatea secţiilor principale.

Situaţia paturilor suplimentare o aveţi în tabelul pe care vi-l trimitem alăturat.

1.265 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii ţări.

La nivel naţional, la acest moment sunt disponibile 168 paturi libere de ATI, 23 în Bucureşti, 4 în judeţul Bacău, 3 în judeţul Botoşani, 1 în judeţul Braşov, 7 în judeţul Călăraşi, 3 în judeţul Caraş Severin, 17 în judeţul Constanta, 7 în judeţul Dolj, 2 în judeţul Giurgiu, 4 în judeţul Gorj, 2 în judeţul Harghita, 5 în judeţul Hunedoara, 20 în judeţul Iaşi, 3 în judeţul Maramureş, 6 în judeţul Mehedinti, 1 în judeţul Mureş, 4 în judeţul Neamţ, 3 în judeţul Olt, 2 în judeţul Prahova, 9 în judeţul Sibiu, 19 în judeţul Suceava, 3 în judeţul Timiş, 2 în judeţul Vaslui, 18 în judeţul Vrancea, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-COV-2.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite