Înghesuială la ghişeele pentru permise auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modificarea procedurii de înscriere pentru examenul de obţinere a permisului auto a provocat haos la Serviciul de Permise Auto din Cluj-Napoca. Peste o sută de persoane din întreg

Modificarea procedurii de înscriere pentru examenul de obţinere a permisului auto a provocat haos la Serviciul de Permise Auto din Cluj-Napoca.

Peste o sută de persoane din întreg judeţul, nevoite să se prezinte la sediul de pe strada Albac nr. 15 pentru a li se face o poză şi să-şi depună dosarul de înscriere, s-au înghesuit ieri la ghişee.

Şeful Serviciului Permise Auto Cluj, comisarul Dan Florian, a declarat că se încearcă eşalonarea candidaţilor. Acestora li se face o poză la ghişeu, după care sunt programaţi pentru susţinerea examenului.

Începând de ieri, nu se mai fac înscrieri la Turda, Câmpia Turzii şi Dej, ca şi până acum, deoarece noul sistem informatic este instalat doar la Cluj-Napoca. Prefectul Călin Platon a declarat însă că a identificat spaţii în celelalte municipii, pentru ca înscrierile şi susţinerea probei teoretice pe calculator să se poată realiza şi aici.

Modificarea vine în urma incidentului din Argeş, unde 20 de angajaţi ai Serviciului Permise Auto Piteşti au fost arestaţi pentru că ar fi emis permise false în schimbul unor sume de bani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite