A început faza de rapel a campaniei de vaccinare. Prima asistentă vaccinată anti-Covid, Mihaela Anghel: Comentariile m-au afectat iniţial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început faza de rapel pentru personalul din etapa 1 a campaniei de vaccinare. Printre cei vaccinaţi la Institutul Matei Balş din Bucureşti au fost duminică dimineaţă medicii Adrian Streinu Cercel şi Adrian Marinescu, dar şi Mihaela Anghel, asistenta care a fost prima persoană imunizată contra virusului din România, potrivit Digi 24.

Mihaela Anghel a povestit că după ce a fost vaccinată a primit foarte multe comentarii care au afectat-o iniţial. 

"În prima zi m-au afectat puţin, ulterior am încercat să nu le mai citesc, am încercat să nu mă afecteze. Eu m-am simţit privilegiată, am mulţumit tuturor că am fost aleasă să fiu prima persoană vaccinată din România. Din moment ce mi-am ales meseria asta, nu mi-a fost teamă. Situaţia în spital este încă destul de grea, dar încercăm să facem faţă. Avem speranţa că cu acest vaccin scăpăm de pandemie", a declarat ea după vaccinare. 

Mihaela Anghel are 26 de ani, de patru ani lucrând la Spitalul „Matei Balş”. Este asistentă medicală generalistă, membră a echipei medicale care, în data de 27 februarie a acestui an, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite