Societate

articolul anterior articolul urmator

A început faza de rapel a campaniei de vaccinare. Prima asistentă vaccinată anti-Covid, Mihaela Anghel: Comentariile m-au afectat iniţial

2
17 Jan 2021 11:34:40
Autor: Cristina Morozan
Mihaela Anghel, prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 în România  Foto: Arhivă
Mihaela Anghel, prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 în România  Foto: Arhivă

A început faza de rapel pentru personalul din etapa 1 a campaniei de vaccinare. Printre cei vaccinaţi la Institutul Matei Balş din Bucureşti au fost duminică dimineaţă medicii Adrian Streinu Cercel şi Adrian Marinescu, dar şi Mihaela Anghel, asistenta care a fost prima persoană imunizată contra virusului din România, potrivit Digi 24.

Mihaela Anghel a povestit că după ce a fost vaccinată a primit foarte multe comentarii care au afectat-o iniţial. 
 
"În prima zi m-au afectat puţin, ulterior am încercat să nu le mai citesc, am încercat să nu mă afecteze. Eu m-am simţit privilegiată, am mulţumit tuturor că am fost aleasă să fiu prima persoană vaccinată din România. Din moment ce mi-am ales meseria asta, nu mi-a fost teamă. Situaţia în spital este încă destul de grea, dar încercăm să facem faţă. Avem speranţa că cu acest vaccin scăpăm de pandemie", a declarat ea după vaccinare. 
 
Mihaela Anghel are 26 de ani, de patru ani lucrând la Spitalul „Matei Balş”. Este asistentă medicală generalistă, membră a echipei medicale care, în data de 27 februarie a acestui an, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Davide Isa
17.01.2021, 12:39:07

Mihaela Anghel: "Comentariile m-au afectat iniţial " Stimata doamna, daca vedeati comentariile unora (poate chiar colegii dvs de breasla), care le doreau moartea unor oameni care erau deja in suferinta -precum Bogdan Stanoevici , v-ati fi dat seama cam ce hram poarta cei ce ne doresc "binele" ... Daca vedeati comentariile celor ce injura in cel mai infect mod posibil o doamna care nu gandeste ca ei, v-ati fi ingrozit, de-a dreptul. Evident, totul se petrece pentru "binele comun" ...

-2 (2 voturi)
zava
17.01.2021, 13:21:58

Ce mă

0 (2 voturi)
Modifică Setările