A zecea zi de protest sau ziua pro-monarhie: “Regele e singurul care poate scoate ţara din criză”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A zecea zi de proteste anti-guvernamentale s-a transformat treptat în ziua pro-monarhie, cel puţin aşa arată pancartele de susţinere a Regelui Mihai I.

În Piaţa Universităţii s-au adunat aproximativ 700-800 de oameni care continuă să scandeze împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Emil Boc. Însă tot mai multe voci care susţin monarhia şi, mai ales, pe Regele Mihai s-au făcut auzite astăzi, în centrul Capitalei.

„Să vină legionarii și Regele Mihai! Comuniștii mi-au distrus familia la Canal. România, trezește-te", striga un bătrânel la portavoce. „Ce să mai vină, bre, ăsta, că are 90 de ani?!", a replicat un tânăr.

Copile, Regele e singurul care poate scoate țara asta din criză", a răspuns moșul.

Portrete ale Majestății Sale și steaguri ale României Mari au fost afișate de mai mulți protestatari din Piață. Unii au încercat să cânte și vechiul imn „Trăiască Regele", dar s-au lăsat păgubași, pentru că tinerii din jur râdeau.

Patrupede la protest?

Un câine a fost îmbrăcat de stăpânul său într-un steag tricolor inscripționat cu următoarele mesaje: „Jos Hoția! Ajunge! 1989-2012. Iliescu + Constantinescu + Băsescu!". El lătra de fiecare dată când stăpânul îi făcea semn, după ce striga "Jos Băsescu!"

O bătrână păzea următorul banner: "Băse, setea de whisky ți-a alterat ficatul. Beția de putere ți-a afectat, tată, capul! România nu e moșia ta, nu suntem sclavii tăi. Pleacă!"

Alte mesaje din Piaţa Universităţii, în a zecea zi de protest:

„Monarhia salvează România"

Cu un președinte chior, viață fără viitor. Emil Boc și gașca lui au pus România-n cui. Vă rugăm să ne lăsați, luați gașca și plecați!"

"România, te iubim! Nu vrem să te părăsim. Taxa auto = Hoție"

„Fie iarnă, fie vară, până pleci noi stăm afară"

Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi"

image
image
image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite