Activitatea Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalului din Filiaşi, suspendată după ce un pacient care s-a prezentat la consult a fost confirmat cu coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coronavirus
Coronavirus

Activitatea Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalului din Filiaşi a fost suspendată, după ce un pacient care s-a prezentat la consult a fost confirmat cu coronavirus/. S-au prelevat probe de la 23 cadre medicale şi personal, care vor sta în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

”Un pacient al Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalului Filieşenilor, în vârstă de 67 ani, a fost transferat  în cursul serii de 18.03.2020 la Spitalul Clinic de Boli lnfecţioase si Pneumoftiziologie „Victor Babeş” Craiova în urma confirmării testului pentru COVID-19. Imediat a fost declanşată ancheta epidemiologică şi s-a stabilit că acesta a stat internat în Compartimentul pentru Primiri Urgenţe, pe circuitul special amenajat pentru aceste situaţii”, a transmis, miercuri seară, Prefectura Dolj.

Sursa citată a precizat că au fost prelevate 23 de probe de la cadre medicale şi personal CPU al Spitalului Filieşenilor, urmând ca acestea să stea în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

”Prin urmare, activitatea Compartimentului pentru Primiri Urgenţe va fi suspendată în această perioadă, iar în cursul serii a fost efectuată dezinfecţia întregului spaţiu în care funcţionează acest  compartiment”, a mai transmis Prefectura Dolj.

În întreaga ţară au fost confirmate 260 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite