Adevărul LIVE. Pandemia, factor amplificator de tulburări mintale?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Grea, delicată şi neplăcută întrebare. Am simţit cu toţii cât de dificil a fost să trecem de perioada în care restricţiile legale impuse de pandemie goliseră străzile , ne schimbaseră ritmul de viaţă şi habitudinile comportamentale, ne limitase comunicarea doar la internet şi reţelele sociale.

Dar, dincolo de asta, există acum o discuţie foarte serioasă privind consecinţele de profunzime ale "carantinării sociale" asupra sănătăţii sociale şi a legăturii posibile cu ceea ce este creşterea nivelului de violenţă individuală şi socială, a consumului de droguri şi alcol şi, în final cu apariţia unor comportamente posibil premergătoare ale unor boli mintale. În orice caz agravând şi bolile existente .

Care este realitatea? Vă invităm să urmăriţi, începând cu orele 14 pe Adevărul LIVE, o discuţie pe această temă între jurnalistul Cristian Unteanu şi unul dintre cei mai importanţi specialişti în domeniu, prof.univ Dan Prelipceanu de la I.M. Bucureşti, doctor în medicină, psihiatru de renume naţional şi internaţional.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite