Alte două decese provocate de gripă. Numărul morţilor ajunge la 25

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alte două persoane au murit de gripă, după ce alte trei decese au fost confirmate de Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) în cursul zilei de luni. Numărul total al morţilor se ridică la 25.

A 25-a victimă este o femeie de 74 de ani din judeţul Ialomiţa, confirmată cu virus gripal tip A, subtip H1, având condiţii medicale preexistente dar nevaccinată antigripal. 

Potrivit ultimelor statistici, victima cu numărul 24 este un bărbat de 61 de ani din judeţul Prahova, confirmat cu virus gripal tip A, subtip H1, având condiţii medicale preexistente şi antecedente vaccinale antigripale necunoscute. 

Cel de-al 23-lea deces s-a produs în Gorj, victima fiind tot o femeie, de 51 de ani, confirmată cu virus gripal tip A, subtip H1, având condiţii medicale preexistente, dar ne vaccinată antigripal. 

În ceea ce priveşte cel de-al 22-lea deces, acesta a fost înregistrat în Bucureşti. Victima este o femeie de 76 de ani din Capitală, conformată cu virus gripal tip A, nesubtipat, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal. 

Sursa citată arată că 21-a victimă este o femeie de 43 de ani, din judeţul Prahova, confirmată cu virus gripal A, subtip H1, având condiţii medicale preexistente şi cu antecedente vaccinale necunoscute. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite