Societate

articolul anterior articolul urmator

Am rămas eu singurul insensibil de pe lumea asta?

5
10 Jun 2019 11:12:02
George Butunoiu

Am primit mesajul acesta şi am dat să-l şterg, crezând că e obişnuita păcăleală nigeriană, la început. Dar apoi m-a străfulgerat un gând. Am deschis şi era chiar real!

Mai e şi altcineva care consideră asta o aiureală şi un moft al cuiva care nu mai are altceva de făcut? Sau sunt eu singurul insensibil de pe lumea asta, care nu a ajuns încă la nivelul spiritual al celor care scot cardul de credit şi fac plata asta cu gândul că au făcut un lucru bun?

Şi o întrebare dificilă: E un lucru bun sau rău, moral sau imoral să faci o binefacere fără niciun efect cu banii cu care ai fi putut face una care chiar să conteze pe undeva? Sau asta nu e treaba altuia, fiecare face ce vrea cu banii lui şi nu ai dreptul să-l judeci?

O să încep şi eu o campanie de strângere de donaţii de la cetăţeni pentru construirea de autostrăzi în România. Apoi una pentru repararea căilor ferate, una pentru finalizarea reactoarelor nucleare de la Cernavodă, alta pentru spitalele regionale şi încă una pentru cumpărarea de pistoale noi şi de veste de protecţie pentru poliţişti. Să vă pregătiţi cardurile...

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Alfa Omega
10.06.2019, 11:52:28

Eu zic sa incepeti cu copii bolnavi de cancer care zac prin spitale! Nu ar strica sa va asociati cu doamnele inimoase care au construit deja o sectie numai din donatii avand in vedere ca ele au experienta si sensibilitatea necesara !

+5 (5 voturi)
Giorgione
10.06.2019, 12:23:27

Scuzati-ma d-le Butunoiu, hai sa nu confundam nesimtirea si prostia guvernantilor nostri cu niste cauze cu adevarat nobile.

+5 (5 voturi)
Andrei Adrian
10.06.2019, 13:38:03

4 euro pe luna pentru spital donati, domnule?!

+5 (5 voturi)
Gigel Gigel
11.06.2019, 06:38:03

Poate nu sunteti informat. In 2050 in oceane va fi mai mult plastic decat peste. In aceste conditii, cati oameni nu vor mai avea mancare? Va recomand (macar sa va uitati la poze): http://plastic-pollution.org/

0 (2 voturi)
MadWolf
21.06.2019, 22:15:43

Vazand rezultatul sondajului de opinie am raspunsul la intrebarea din titlu: DA! Esti ultimul (nu singurul!) insensibil. Probabil de-aia si lucrezi ceea ce lucrezi si scrii articolele pe care le scrii despre cum faci (sau nu) angajari (bine, in ultimul timp ai renuntat sa mai scrii, probabil in urma nenumaratelor opinii defavorabile... ma indoiesc ca ti-ai schimbat naravul/principiile...).

Modifică Setările