Andreea Marin s-a mutat cu Stefan Banica jr.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marin si-a gasit in sfarsit barbatul visat! El se numeste Stefan Banica junior care, pentru ea, a dat cu piciorul unei vieti de cuplu linistite si echilibrate. O echipa de paparazzi de la

Andreea Marin si-a gasit in sfarsit barbatul visat! El se numeste Stefan Banica junior care, pentru ea, a dat cu piciorul unei vieti de cuplu linistite si echilibrate.
O echipa de paparazzi de la cotidianul ATAC a surprins-o pe Andreea Marin in urma cu doua seri, sosind acasa la noul ei iubit, pe la ora 22.00, cand el inca nu venise. Zana cea buna n-are doar o bagheta magica pentru a face minuni la televizor, ci si cheia de la apartamentul lui Banica, din Bulevardul Unirii. Apartament in care, pana la sfarsitul lunii septembrie, a locuit Camelia Constantinescu, mama fiului sau, Radu Stefan, acum in varsta de 3 ani si jumatate. Se spune ca, initial, Stefan nu ar fi inclinat sa rupa relatia cu Camelia, ba chiar a adus-o inapoi dupa ce aceasta, afland din presa despre "adulter", plecase cu baietelul la parinti. A urmat o perioada in care Camelia a venit aproape zilnic la repetitiile pentru musicalul Chicago, impreuna cu Radu. Actorii se jucau cu juniorul juniorului, si erau impresionati de faptul ca tanara a trecut cu eleganta peste episodul relatat in presa. In tot acest timp insa, se pare, Stefan Banica si Andreea Marin se intalneau regulat intr-un alt apartament al artistului, din strada Aman nr.4. La avanpremiera musicalului, Andreea Marin a stat in randul intai si, la sfarsit, s-a ridicat prima in picioare pentru a aplauda si a trimite felicitari din varful buzelor. La premiera oficiala, de a doua zi, Camelia a stat in randul trei si nu a tinut deloc sa iasa in evidenta. La petrecerea care a urmat spectacolului de gala, Stefan s-a aratat abatut si zbuciumat si nu a stat decat vreo 20 de minute. Cateva zile mai tarziu, s-a produs ruptura totala intre el si Camelia. Dupa divortul de Cristian Gheorghita, de acum 4 ani, Andreea Marin a fost pozata de paparazzi in pat cu avocatul Cosmin Corendea. Acesta a ajuns iubitul ei si vedeta peste noapte doar pentru ca i-a trimis din greseala un sms de amor Andreei, in locul fetei pe care o curta. Iar ea a fost atat de impresionata de caldura cuvintelor din mesaj, incat i-a raspuns pe loc, spunandu-i ca si-ar dori si ea un asemenea partener de viata! Apoi presa a vorbit despre presupuse relatii cu Dan Negru, Robert Turcescu, Adrian Cioroianu si Ion Tiriac, dar protagonistii au refuzat comentariile. Ramane de vazut ce va fi acum.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite