Anunţ umanitar: Un tată încearcă să îşi salveze fiica, de 11 ani, diagnosticată cu cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Eduard Ioniţă face un apel disperat pentru a-şi salva fiica în vârstă de numai 11 ani. Fata a fost diagnosticată cu tumoare malignă de grad 3-4, de tip rabdomisosarcom alveolar, cu metastaze izostructurale limfoganglionare.

Redăm apelul tatălui postat pe pagina sa de Facebook:

„Apelez la toţi cunoscuţii şi nu numai... Vă rog să fiţi alături de fetiţa mea de 11 ani care are o tumoare malignă de gr. 3 -4, de tip rabdomiosarcom alveolar cu metastaze izostructurale limfoganglionare. A fost operată la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, iar medicii de aici i-au dat sanse 0.

Şansa acestui copil este o clinică de la Milano care a acceptat să o reopereze şi să procedeze conform protocoalelor aferente acestei afecţiuni necruţătoare. Vom pleca cu fetiţa, luni 16 ianuarie, la clinica din Milano. Vă rog să îi daţi o şansă la viaţă acestui copil care s-a bucurat aseară (15 ianuarie, n.r.) că pleacă de la Spital Fundeni în Italia fiindcă în acest spital sunt numai copii bolnavi de cancer, iar ea nu are nimic... 

Vă ataşez conturile în lei şi euro şi poate cunoaşteţi şi o fundaţie care să ne ajute. Pot pune la dispoziţie pe privat oricui doreşte toate analizele şi raportul medical histopatologic rezultat în urma operaţiei de la Gr. Alexandrescu. 

Cont în euro> RO06INGB0000999905102615. Banca ING.

cod SWIFT: INGBROBU

cod BIC: 606410008

Pe numele Ionita Alexandru Eduard Ionita

Cont în lei

RO16RZBR0000060015650570. Raiffeisen Bank

Pe numele Ionita Gabriela Camelia

Update: paypal: alexionita_76@yahoo.com”.

Între timp, fetiţa a fost oprată şi urmează să i se facă evaluarea pentru a fi stabilită perioada de recuperare postoperatorie, iar un oncolog va stabili forma şi durata tratamentului chimio.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite