Apel umanitar: Vlăduţ, depistat cu neuroblastom şi alte două tumori la plămâni, are nevoie de ajutor, pentru operaţie şi tratament în Israel UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Fiul colegei noastre Eli (Ranetescu) Circiu are nevoie de ajutorul nostru. Vlăduţ, în vârstă de doar 6 ani, a fost diagnosticat recent cu neuroblastom pe suprarenale şi alte două tumori pe plămâni şi are nevoie de operaţie şi tratament de urgenţă.

UPDATE 22.12.2018 Saptamana aceasta Vlăduţ a făcut mai multe analize : de sânge , de urina, ecografie la inima, extragere de măduvă PET CT. Pentru saptamana viitoare este programat la biopsie după care vom şti dacă v a face şi MIBG. Doar in urma rezultatelor complete ale acestor analize se poate stabili planul de tratament. Vlăduţ a trecut cu putere peste toate chinurile pricinuite de înţepături şi operaţia de extragere de măduva. „Ne rugam la Dumnezeu sa fie in continuare puternic! Va multumim pentru toate gândurile bune! Sărbători Fericite!”, spune familia micuţului.

copil

UPDATE Familia lui Vlăduţ vă mulţumeşte pentru toată implicarea. Cu ajutorul vostru s-au strâns banii pentru depunerea garanţiei şi în scurt timp Vlăduţ va pleca la clinica din Israel, pentru investigaţii.

De asemenea, începând de marţi, 11 decembrie, este activ şi numărul de SMS la care se pot face donaţii. Puteţi trimite SMS la 8828 cu textul VLADUT, pentru o donatie de 2 euro.

Lupta abia acum începe, tratamentul este unul de durată, iar familia lui Vlăduţ are nevoie în continuare de sprijin financiar pentru a putea acoperi costurile operaţiei şi tratamentului ulterior.


Pentru operaţie şi tratament el trebuie urgent să ajungă la spitalul Sheba Medical Center, cel mai mare centru medical din Israel.

După ce au analizat dosarul lui Vlăduţ, oficialii spitalului din Israel au decis să îl accepte pentru operaţie şi tratament. Costurile estimate în această etapă se ridică la 500.000 de dolari.

Pentru a-l accepta pe Vlăduţ şi pentru a putea începe tratamentul, familia trebuie să depună de urgenţă o garanţie în valoare de 120.000 de dolari.

Dată fiind gravitatea bolii, este necesară internarea sa de urgenţă în Israel, iar părinţii nu pot acoperi singuri costurile spitalizării.

Conturile deschise pentru Vlad sunt următoarele:

RON RO56BACX0000003158410004-Unicredit

EUR RO29BACX0000003158410005-Unicredit

BACXROBU - codn SWIFT

Titular: Circiu Elisabeta Paula

Fiecare donaţie contează, fiecare share poate să-l facă pe Vlăduţ să trăiască alături de familie şi de oamenii care îl iubesc.

microsite:
http://vladut.m.ro/

Facebook Fundraiser:

https://www.facebook.com/donate/591067174687542/1202506329887700/

online fundraising:

https://gogetfunding.com/vladut/?fbclid=IwAR3UoRcCZ52utLaxCYVNfxa53HGqrszuVesIhOjSVVXUaRfHAfTl0hGu5sA

 grup FB:
https://www.facebook.com/groups/impreunapentruvladut/

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite