Aproximativ 250 de kg de carne şi produse din carne au fost confiscate în pieţele din Sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 250 de kilograme de carne şi produse din carne au fost confiscate duminică în urma unor controale făcute de autorităţi în pieţele din Sectorul 4, fiind date în jur de 55 de sancţiuni. Inspectorii au descoperit că în cele mai multe cazuri marfa nu avea acte de provenienţă sau era depozitată la temperaturi prea mari.

Toţi agenţii economici care se ocupă de comerţul cu carne şi produse din carne, din cele şase pieţe din Sectorul 4 al Capitalei, au fost controlaţi, duminică, de către inspectori ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), ai Direcţiei Sanitar-Veterinare (DSV) şi inspectori din cadrul Primăriei Sectorului 4. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sectorului 4, Cristian Zărescu, în urma verificărilor au fost aplicate aproximativ 55 de sancţiuni şi au fost confiscate aproximativ 250 de kilograme de carne şi produse din carne care nu respectau normele de vânzare şi depozitare, în principal nu aveau acte de provenienţă sau erau păstrate la o temperatură prea ridicată, potrivit News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 4 a mai precizat că în perioada următoare vor avea loc mai multe astfel de verificări în rândul comercianţilor din zonă. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite