Societate

articolul anterior articolul urmator

Arafat: Niciodată nu mă veţi auzi afirmând că am pierdut o luptă, pentru că ar însemna implicit că nu mai avem ce face, ceea ce nu este deloc adevărat

15
17 Oct 2020 19:30:13
Autor: News.ro
Foto Inquam Photos
Foto Inquam Photos

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat afirmă, într-o postare pe Facebook, că niciodată nu va fii auzit afirmând că a pierdut o luptă, pentru că acest lucru ar însemna implicit că nu mai avem ce face, ceea ce nu este deloc adevărat, referindu-se la efoturile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

”Eu chiar cred că împreună putem reuşi să limităm impactul pandemiei în România şi să salvăm cât mai multe vieţi. Niciodată nu mă veţi auzi afirmând că am pierdut o luptapentru că acest lucru ar însemna implicit că nu mai avem ce face, ce nu este deloc adevărat”, scrie Arafat.

El consideră că măsurile pe care le iau şi le implementează autorităşţile vor sta la baza opririi creşterii numărului cazurilor, la atingerea unui platou şi la începerea unui trend descrescător.

”Acest lucru necesită timp şi un efort comun depus de noi toţi”, conchide el.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

TIBI
17.10.2020, 20:10:36

Rahat este un sionist grijă mare comentariu va fi șters

+2 (4 voturi)
Sorin Constantin
17.10.2020, 21:34:42

TIBI..., Arafat este un etnic palestinian cu cetățenie israeliană la un moment dat, poate și azi... Azi are cetățenie română...Ca taximetrist l-am transportat o dată, prin 2004-2006 și am schimbat cîteva vorbe cu el.

-2 (2 voturi)
Iulian Arion
17.10.2020, 20:52:10

Arafat, Ai obtinut vreo functie de demnitate publica prin examen sau prin votul cetatenilor? Prima probeaza profesionalismul, iar a doua increderea cetatenilor. De ce crezi tu ca ai dreptul sa decizi asupra noastra, daca nu esti nici profesionist nici ales de cetateni? Mandria? Prostia? Stii ca existi? Ai constiinta identitatii de sine? S-ar parea ca nu! Esti doar mandru. Cei mai buni absolventi sunt medici. De ce nu esti medic? Esti doar un politruc care simuleaza profesionalismul. Pentru catastrofa din educatie, esti direct responsabil, alaturi de Orban, Anisie si Tataru. Nu-ti imagina ca vei scapa nejudecat. Cele 900 000 de costume de protectie de unica folosinta de la depozitul DSU Mizil, pentru ce le-ai dosit? Stii ca ai responsabilitate penala deoarece au murit medici suprainfectati? Purtau sortul macelarului si masca vopsitorului Vei fi judecat. Nu te mai da pe spate cu lupta ta! Lupti pentru interesele unui grup criminal de tip mafiot.

+2 (4 voturi)
Iulian Arion
17.10.2020, 20:57:25

In Romania mor anual 50 000 persoane din cauza boalei canceroase. Din covid se fac afacerile si publicitatea politica. Marketing politic. Arafat, Esti responsabil. Vei fi judecat si condamnat. Sa nu-ti treaca prin cap ca esti inteligent. Nu esti. Ai fi fost medic nu politruc. Crezi ca impresionezi cu indecsii tai 1, 2, 3. Nu ai ce sa ne inveti. Nici tu, nici Tataru. Ia zi cine din Securitate te-a promovat unde esti. Aia trebuie loviti cu patul pustii in gat. Tu, doar expulzat

+2 (4 voturi)
Iulian Arion
17.10.2020, 21:01:59

Arafat, Tu nu ai salvat pe nimeni. Nu ai competenta necesara pentru a exercita profesia de medic. Esti politruc. Tu & alii ati grabit moartea bolnavilor de cancer si de alte maladii incurabile prin aducerea celei mai contagioase molime de pana acum in spitalele din Romania. V-a facut armata spitale de campanie. De ce nu ati vrut sa le folositi? N-ati vrut sa le dotati, este? Asta este intrebare de la procesul tau in cadrul lotului Pandemia. Cetatenii vor vota vinovat sau nevinovat. Pregateste raspunsul.

+2 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (15)

Modifică Setările