Autopsia Giovannei Reggiani nu a putut nici confirma, nici infirma violul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul Giovannei Reggiani a fost autopsiat vineri, la instititutul de Medicină Legală al universităţii La Sapienza din Roma, dar medicii nu pot confirma încă dacă victima a fost sau nu

Cadavrul Giovannei Reggiani a fost autopsiat vineri, la instititutul de Medicină Legală al universităţii La Sapienza din Roma, dar medicii nu pot confirma încă dacă victima a fost sau nu violată, transmite cotidianul online Estense.

Experţii aşteaptă rezultatul analizelor toxicologice şi histopatologice pentru a clarifica circumstanţele morţii şi dacă victima a fost supusă violenţelor sexuale.

Autopsia a fost executată vineri de medicul Luigi Cipolloni şi a durat trei ore. El a confirmat că Giovanna Reggiani a murit brutal, bazându-se pe traumele şi pe leziunile de pe corpul ei.

Potrivit primelor informaţii, rănile ar fi putut fi provocate de folosirea unei arme ascuţite şi ar putea semnala şi o tentativă de strangulare.

Marţi, Giovanna Reggiani a fost agresată de românul de etnie romă Nicolae Romulus Mailat, arestat la scurt timp după incident, fiind denunţat de o conaţională, care se află în prezent sub protecţia poliţiei. Victima a decedat joi seară.

În timpul audierii care a avut loc vineri, agresorul a recunoscut că i-a furat geanta italiencei, dar a negat că ar fi agresat-o.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite