UPDATE Avertizare de Cod galben de ceaţă emisă pentru judeţul Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vizibilitatea va fi redusă, aşa că şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent  FOTO: Adevărul/Mihaela Cojocariu
Vizibilitatea va fi redusă, aşa că şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent  FOTO: Adevărul/Mihaela Cojocariu

Judeţul Gorj se află marţi, până la ora 16.00, sub avertizare de Cod galben de ceaţă. Meteorologii au emis astăzi mai multe avertizări de ceaţă.

UPDATE Până la ora 16.00, judeţul Gorj, inclusiv minicipiul Târgu Mureş, se află sub avertizare de ceaţă. 

Din cauza condiţiilor meteo, vizibilitatea va scădea local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

UPDATE Meteorologii au prelungit, până la ora 12.00, avertizarea de Cod galben de ceaţă emisă pentru judeţul Teleorman şi pentru drumurile naţionale şi europene aferente. 

Până la ora 12.00, din cauza condiţiilor meteo, bizibilitatea va di redusă local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

UPDATE De asemenea, specialiştii au emis o avertizare de Cod galben de ceaţă şi pentru spaţii extinse din judeţul Botoşani

Până la ora 12.30, vizibilitatea va fi redusă local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o primă avertizare de Cod galben de ceaţă valabilă până la ora 10.00, local în judeţul Teleorman, precum şi pe drumurile naţionale şi europene aferente.

Se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

De asemenea, tot marţi dimineaţă a fost emis un Cod galben de ceaţă, valabil până la ora 11.00, local în judeţele Vâlcea şi Gorj, inclusiv în municipiile Tg. Jiu şi Drăgăşani.

Se vor semnala ceaţă care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m, atrag atenţia meteorologii.


Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Mai multe judeţe din ţară au fost luni sub Cod galben de ceaţă

Mai multe judeţe din ţară au fost, luni dimineaţă, sub avertizare de cod galben de ceaţă. Din cauza condiţiilor meteo, vizibilitatea a fost redusă, izolat, sub 50 de metri.

Crăciun fără zăpadă în Prahova. Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni

Prahovenii care îl aşteptau pe Moş Crăciun să vină cu sania vor fi dezamăgiţi în acest an. Prognoza meteo până pe 29 decembrie are în „program“ doar precipitaţii mixte şi ninsori slabe în zona montană.

În următoarele două săptămâni temperaturile vor fi sub mediile normale

În primele zile ale acestei săptămâni se vor înregistra temperaturi sub mediile normale ale acestei perioade, iar în cea mai mare parte a ţării sunt aşteptate ninsori. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 9 – 22 decembrie.

Prognoza meteo pentru sezonul de iarnă: în decembrie vom avea parte de precipitaţii peste medie

Iarna îşi va intra în drepturi din luna decembrie, când sunt aşteptate precipitaţii peste media climatologică. Mai mult, sunt aşteptate temperaturi sub medie, cel mai frig urmând să fie în nordul şi în centrul ţării.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite