VIDEO Avocaţi, preoţi, medici, psihologi, politicieni. Cea mai mare diversitate de opinii. „Tu pe cine vrei blogger pe adevarul.ro?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
diversitate_cover

Dezbaterile de pe bloguri şi din rubrica de comentarii sunt parte a conceptului de la care porneşte adevarul.ro. Continuăm cu propunerea de a vă imagina subiecte pentru dezbateri pe care le-aţi dori pe adevarul.ro, un mediu unde diversitatea, opiniile şi argumentele se îmbină pentru a oferi texte de calitate pentru fiecare cititor.

Am primit de multe ori întrebarea “De ce sunt toţi oamenii aceia pe bloguri?”. Şi am avut un răspuns rapid de fiecare dată: diversitatea în dialog este importantă pentru noi. Pe blogurile adevarul.ro scriu specialişti care sunt interesanţi pentru publicul larg, dar unii sunt mai degrabă relevanţi doar pentru o anumită comunitate. Conceptul acesta al “micilor comunităţi” este unul dintre elementele cheie după care ne ghidăm.

Invitaţia la dezbatere şi invitaţia de a propune subiecte pe agenda bloggerilor este parte a acestei idei. Poate doriţi ca un anumit blogger să scrie despre o problemă concretă, poate doriţi să aflaţi o informaţie sau poate doriţi să citiţi o analiză pe o anumită temă. Opiniile se combină cu informaţiile pe blogurile adevarul.ro. Da, avem preoţi, persoane din comunitatea LGBT, teologi, PDL-işti, USL-işti, administratori de bloc, avocaţi, istorici, politologi, activişti, muzicieni, bucătari sau critici de teatru şi film. Ce au ei în comun? Opiniile. Diversitatea. Argumentele.

Cea mai mare diversitate de opinii argumentate. Campania „Tu pe cine vrei blogger pe adevarul.ro?” merge mai departe

Lista de nume propuse de voi pentru blogurile adevarul.ro se deschide cu … Andrei Gheorghe. E o listă pur cronologică, iar ea se continuă cu Gabriel Liiceanu, Eugenia Vodă şi Mircea Cărtărescu. Pe lista propunerilor voastre am descoperit că aveţi o sete de cunoaştere, dar şi dorinţa de a-i promova pe unii dintre profesorii care v-au marcat. Vreţi să-l ascultaţi pe Neagu Djuvara pe bloguri sau doriţi să-i daţi glas, de la Paris, lui Paul Goma. Dar diversitatea poate fi găsită în propunerile voastre. Unii îl vor pe bloggerul Zoso, iar alţii pe Oana Pellea.

Răsfoiam lista de propuneri şi i-am găsit pe Regele MIhai şi pe Principele Radu. Vă mulţumim pentru o asemenea provocare!

Diversitatea dorinţelor cititorilor o depăşeşte uneori pe a noastră, dar propunerile voastre ne dau curaj să-i invităm la dialog pe unii dintre cei mai celebri români. Ne-am spus de nenumărate ori „Nu va veni. E prea mare!”. Dar campania „Tu pe cine vrei blogger pe adevarul.ro?” ne face să punem mâna pe telefon, să ne întâlnim cu unii oameni din lista aceasta şi să-i convingem că ei au un loc la noi, în coloana de bloguri.

Opinii. Diversitate. Argumente. E timpul să te implici!

Propune-ne persoanele pe care le respecţi ca să le citeşti, propune-ne vocile României Tăcute şi imaginează-ţi temele favorite pentru dezbateri pe adevarul.ro. 

Loading...  


Cu peste 200 de bloggeri, platforma de pe adevarul.ro continuă să caute oameni de valoare, din toate domeniile, indiferent de orientările politice, religioase, sexuale sau de orice alt tip.

Chiar dacă ai uitat cum arată site-urile de ştiri din România, noi te vrem înapoi. Hai să facem primul pas. Citeşte-l pe adevarul.ro pe omul pe care-l respecţi, iar apoi hotărăşte dacă vrei să rămâi cu noi.

Tu pe cine vrei blogger pe www.adevarul.ro? 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite