Avocaţii parchează şi pe „Interzis“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocaţii şi magistraţii gălăţeni îşi lasă bolizii de zeci de mii de euro chiar pe breteaua rutieră din faţa Palatului de Justiţie din Galaţi, în ciuda indicatorului rutier care interzice staţionarea. P

oliţiştii îi mai sancţionează pentru parcare neregulamentară, dar inutil căci procurorii, judecătorii şi avocaţii contestă amenzile şi, evident, au câştig de cauză. „Noi le dăm amenzi, dar le contestă în instanţă şi  câştigă. Din comoditate parchează acolo", ne-a explicat Cristian Gâscă, directorul Poliţiei Comunitare Galaţi.

Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco se declară la rândul său neputincios. „Acolo e o problemă specială pentru că majoritatea celor care îşi parchează maşinile neregulamentar sunt avocaţisau magistraţi, greu de amendat", recunoaşte edilul.  Reprezentanţii magistraţilor se apără argumentând cu lipsa parcărilor. „Nu avem alocate spaţii pentru parcare", afirmă judecătorul Marcian Istrate, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Galaţi.

Avocatul Romică Artene recunoaşte că unii dintre colegii săi de breaslă sunt persoane ceva mai comode. „Unii dintre noi ar vrea să coboare din maşină direct în sala de judecată. În mod normal, ar fi trebuit gândit şi acest aspect când a fost construit Palatul Justiţiei", ne-a declarat avocatul Romică Artene.

"Unii dintre noi ar vrea să coboare din maşină direct în sala de judecată."
Romică Artene
avocat

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite