BAC toamnă 2012: candidații susțin, azi, proba obligatorie a profilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat continuă, azi, cu proba scrisă obligatorie a profilului, respectiv matematică sau istorie.

Pentru această probă s-au înscris 76.594 candidaţi, în întreaga țară.

Ultima probă scrisă a celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat, cea la alegere a profilului şi specializării, va avea loc vineri.

Primele rezultate vor fi afișate în licee și pe site-ul edu.ro, în data de 2 septembrie, până la orele 16:00. În aceeași zi, elevii nemulțumiți de note vor putea depune contestații, între orele 16:00 și 20:00.

Soluționarea lor se va face între 3 și 4 septembrie, iar rezultatele finale se vor afișa o zi mai târziu, la 5 septembrie.

În prima sesiune a examenului de bacalaureat, rata de promovare a fost de 44,41%.La niveleul întregii ţări, aproape 100.000 de candidaţi au fost înscrişi pentru examenul de bacalaureat 2012, sesiunea a doua, de anul acesta, care se desfășoară în 304 centre de examen, a informat Ministerul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Până acum s-au desfășurat probele de Limba română și/sau Limba maternă, oral, Limba modernă, oral, precum și Limba și literatura română, scris.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite