Bărbat reţinut pentru trafic de minori şi proxenetism. Acesta îşi recruta victimele prin metoda „lover boy”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care ar fi exploatat sexual o fată de 13 ani şi o tânără de 20 de ani, în zona de centură a municipiului Bistriţa, a fost reţinut, după ce poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Bistriţa-Năsăud au descins ieri, la locuinţa acestuia.

Încă de anul trecut, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud au investigat activitatea infracţională a unui bărbat, de 36 de ani, din Bistriţa, bănuit de trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi recrutat, prin metoda „lover boy”, o fată de 13 ani, pe care ar fi cazat–o şi dus-o, timp de 3 luni, pe şoseaua de centură a municipiului Bistriţa, pentru a practica prostituţia, preluând banii obţinuţi de minoră de la clienţi.

De asemenea, bărbatul ar fi determinat o altă tânără, de 20 de ani, să practice prostituţia,  în aceeaşi zonă, însuşindu-şi şi de această dată banii obţinuţi.

Ieri dimineaţă, a fost efectuată percheziţia la locuinţa acestuia şi au fost audiate mai multe persoane.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor şi deţinere de droguri de risc (în cursul anului trecut, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa l-au depistat având cannabis asupra lui).

Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite