articolul anterior articolul urmator

Bătaia nu este ruptă din rai

20
12 Jan 2018 17:36:09
Adrian Niţă

20 Comentarii

Radu Mircea
12.01.2018, 17:49:26

# As sublinia ca doua personaje sinistre ale secolului XX Hitler si Stalin au avut parte in copilarie de niste batai sora cu moartea . Hitler era batut sistematic , dupa program de taticul lui pina lesina . Stain o fura de la tac-su ocazional dar intens , intratit ca a ramas paralizat de o mina . lnutil sa va spun ca tatii au avut niste tare de necontestat ca bautura in exces si prostia funciara . Nu stiu cum se mai pot privi astazi in oglinda acei care in imposibilitate intelectuala de a se impune unui copil , prefera sa loveasca o fiinta fara aparare .

-1 (7 voturi)
Iulian Arion
12.01.2018, 18:19:46

Trebuie verificate dosarele penale care stau la procurori. Parchetele trebuie sa puna in miscare actiunea. Violenta intra in societate in principal prin mass media. De iesit iese prin parchete, prin judecatorie, catre puscarie. Procurorii care au tinut la dospit dosare de violenta fizica, trebuie sanctionati, verificati la avere intru-confiscarea celei ilicite, apoi concediati cu interdictia angajarii in sistemul public pentru urmatorii 20 de ani..

+2 (4 voturi)
un motan intransigent
12.01.2018, 18:44:49

Ce-mi place ! Cat sunteti de categorici , de umani ! Dvs. si cei cateva sute de fani , antrenati in paza legii , ati face , sunt sigur , gradina Maicii Domnului in Romania , in materie de moralitate . Leul s-ar infrati cu mielul , iar capra s-ar pupa cu varza . Sunt de partea voastra , chiar daca ce spuneti e idealism corect politic . Totusi , va sfatuiesc , simpatici forumisti , sa aveti grija sa nu va intalniti la drum de seara cu "absolventii" Domnului Ministru Tudorel Toader , nici voi si nici copii vostri , ori cu vreun politist mai deochiat , prin scara blocului . Daca , fereasca Dumnezeu , s-a intamplat pocinogul , sa nu fiti brutali , vulgari , nici macar maniosi . Fiti buni crestini si intindeti si celalalt obraz , adica , mai stati o tura . Toata lumea va fi multumita .

+3 (5 voturi)
alin ionescu
12.01.2018, 19:43:56

Corect, @motane. Ce le place unora să discute vorbe... ca nu cumva să punem mâna pe pari şi să facem noi ceea ce poliţia sau justiţia nu vor să facă, adică DREPTATE ( mai ales dacă infractorul este poliţai sau judecător/avocăcat)!!! Stimabilul autor sper că nu se declară ''creştin practicant'', altfel îl acuz satanism şi blasfemie la adresa Autorului cărţii de căpătâi a creştinilor practicanţi, carte unde se spune şi că ''cine urăşte nuiaua(=disciplinarea fizică) îşi urăşte copilul''. Îl invit de asemenea să-şi peroreze ideile şi prin taberele conlocuitorilor croncănitor-''descremenaţi, bah'' din rândul cărora provin cei mai mulţi infractori condamnaţi pentru acte de violenţă gravă, apoi să ne convingă că o palmă sau o nuia la timpul potrivit date unui poznaş îl vor transforma într-un nou Pol Pot al timpului ce va să vie...

+1 (5 voturi)
un motan intransigent
12.01.2018, 20:45:25

Multimesc @ Alin Ionescu ! O sugestie : Ca admirator al intelepciunii Parintilor Fondatori ai S.U.A. martusisesc totala adeziune la Amendamentul al II-lea din Constitutia Statelor Unite . Indemn la inlocuirea parului rural cu arma de autoaparare - pistolet . Consider ca un grad neexagerat al violentei e benefic . Omenirea a fost educata in istorie de catre trei mari profesori , ale caror nume , toate , incep cu litrera " F " = Foamea , Frigul , Frica .

0 (4 voturi)