articolul anterior articolul urmator

BBC, despre orfelinatele groazei de la Siret: tinerii au lăsat oroarea în urmă

6
21 Jun 2013 14:10:42
Autor: Elena Dumitru
Jurnaliştii BBC au vizitat iar oraşul Siret şi au discutat cu cei care se ocupă de orfanii de acolo. FOTOGRAFII: BBC
Jurnaliştii BBC au vizitat iar oraşul Siret şi au discutat cu cei care se ocupă de orfanii de acolo. FOTOGRAFII: BBC

6 Comentarii

D.S.
21.06.2013, 14:22:56

,,BBC, despre orfelinatele groazei de la Siret: Tinerii au lăsat oroarea în urmă '' ,,Acum, aceeaşi copii deveniţi tineri beneficiază de un nivel de trai mai ridicat, dar nu au lăsat în urmă traumele şi oroarea care le-a ţinut loc de copilărie.'' Au lasat s-au n-au lasat? Ca as mai vrea sa va mai citesc si de-acum inainte. Vreau sa stiu daca urmariti si logica celor spuse.

+1 (1 vot)
Elena Dumitru
21.06.2013, 14:28:02

Au condiții de trai mai bune, în sensul acesta au lăsat oroarea în urmă. Traume ca acelea pe care le-au suferit ei nu cred că se pot lăsa vreodată în urmă.

+2 (2 voturi)
Ovidiu Videl Radulescu
21.06.2013, 20:13:22

Imi amintesc ca in blocul unde locuiam cu familia si 2 copii era chiar linga bulevard in Ploiesti un cami cu copi abandonati sau cu probleme medicale,treceam pe acolo azeam tipetele lor si nu stiam ce se intampla,intr-o zi a venit un activist de partid si iam spus ce se intampla acolo si a venit mi-a confirmat ca personalul era foarte neomenosi cu iei si sa rezolvat partial problema,au fst schimbat 2-3 asistent si atat,dar si azi cand am vazut la tv copii legati de paturi la un camin sau despre copi din canale care au fost aratate europi ce credeti.Parerea me e ca asistenti care se ocupa de acesti copilasi cu probleme nu au un suflet de mama adevarat Videl Suedia

Cristian Silviu
22.06.2013, 13:19:52

Daca s-ar pune in discutie pt rezolvare , doua proiecte de lege: 1.Proiect de Lege ,privind viitorul copiilor abandonati cu si fara dezabilitati din Romania, si 2.Proiect de Lege, privind suplimentarea bugetului Camera Deputatiilor , Care dintre ele se va rezolva?:) Curios sau nu AMANDOUA Numai ca Proiectul de Lege ,privind viitorul copiilor abandonati cu si fara dezabilitati din Romania,va fi rezolvat si eventual pus in aplicare peste vre-o 50 de ani

Cristian Silviu
22.06.2013, 13:26:54

Se fac prea putine lucruri in Romania pt protectia, si viitorul copilului dar Presedintele se intreaba '' De ce femeia Roma poate sa faca 4-5 copii si femeia Romanca nu poate?''Si aici am gasit unul dintre zeciile de raspunsuri.