articolul anterior articolul urmator

Be Pride!

77
6 Jun 2018 13:37:52
Gelu Duminica

77 Comentarii

Radu Mircea
6.06.2018, 14:02:42

# Gelu Duminica Aoleuuuu.... Vati dat foc la valiza !!! ln primul rind fiindca sunteti tigan si mai ale ca nu scuipati cu scirba crestineasca si ura ortodoxa pe pacatosii care au pretentia sa fie socotiti egalii nostri , intru Familia Traditionala . Reveniti cit mai repede cu o erata si specificati ca homosexualii cunoscuti de dvs. macar miroseau mai urit , macar furau , macar minteau , nu stiu , macar ceva care sa calmeze homofobia care turbeaza Romania .

+1 (27 voturi)
GRIGORIU Grieg
6.06.2018, 14:19:36

Si eu am avut colegi gay si lesbiene la job-urile pe care le-am avut (organizatii mari) si relatii absolut normale cu ei. (Desi trebuie sa recunosc ca o colega butch ma intimida putin prin modul ei "outgoing" de a fi. Dar nu era din cauza faptului ca era lesbiana, probabil as fi simtit la fel si daca era hetero, eu fiind un tip putin mai introvert, deh programator).

+10 (18 voturi)
MadWolf
6.06.2018, 14:47:25

Comentariu considerat abuziv.

altVasile
6.06.2018, 15:04:37

”Era o fată tare frumoasă care lucra în fundaţia unde eu îmi făceam practica şi absolut nimic din ceea ce era ca om nu mă făcea să o văd ca fiind altfel decât mine.” Orbul nu este în stare să vadă! Perversitatea stă exact în fața sa, însă acesta pur și simplu este INCAPABIL să o observe. ”Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuşi ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.” Romani 1:32 Am pierdut la un moment dat șirul literelor folosite de autor ca referință la multiplele sale cunoștințe cu dezOrientare perversă. Un lucru este însă cert: colcăie fundațiile acestea de sodomiți și sodomite. De ce oare? Cine îi plătește? Interesele cui serversc ele???

-2 (22 voturi)
Marcel Panciu
6.06.2018, 15:22:29

Asta e locul in care tre sa enumeram cu totii citi "gay" am cunoscut si ce oameni faini sint ei si ce rea e societatea ca nu face si nu drege? Ma scuzati, eu nu stiu sa am nici un "gay" printre cunoscuti, dar, daca totusi ar fi, le multumesc aici pentru discretia si decenta de care au dat dovada alegind sa-si tina viata privata pentru ei. Ma dezgusta ipocrizia cu care aceasta ideologie se insinueaza tot mai mult in viata publica, pozind in victima cind ea de fapt este agresorul. Agresorul bunului simt, al normalitatii, al echilibrului, al vietii pina la urma.

+7 (27 voturi)