Societate

articolul anterior articolul urmator

Billy Idol a promis că va reveni la anul

0
14 Jul 2006 21:21:21
Autor: adevarul

Artiştii şi trupele mari nu mai ocolesc România. Recent, Depeche Mode a susţinut un superconcert pe stadionul "Lia Manoliu" pentru zeci de mii de români. Luni, Arenele Romane au fost martorele

Artiştii şi trupele mari nu mai ocolesc România. Recent, Depeche Mode a susţinut un superconcert pe stadionul "Lia Manoliu" pentru zeci de mii de români.
Luni, Arenele Romane au fost martorele unui alt eveniment de excepţie: concertul Billy Idol. La cei 50 de ani ai săi, "copilul teribil al Marii Britanii" a demonstrat încă o dată că stilul pe care l-a abordat cu succes în anii '80 nu a murit.
Punctual şi ştiind exact unde se află, Billy Idol şi-a început spectacolul cu piese de pe noul album, "Devil's Playground", o întoarcere la ritmurile care l-au făcut celebru acum 20 de ani. Albumul vine după un deceniu de absenţă de pe piaţa muzicală. Publicul român, nefamiliar cu noile melodii, a prins repede ritmul, lăsând scaunele goale şi îngrămădindu-se cât mai aproape de scenă. Încet-încet, cântăreţul a renunţat la geacă, vestă şi maiou, oferind fanelor un scurt număr de striptease, pe care l-a repetat spre final. Idol l-a avut alături pe bunul său prieten, chitaristul Steve Stevens, trecut şi acesta de prima tinereţe, însă solo-urile sale au isterizat mulţimea. "Ready, Steady, Go", "Sweet 16", "Rebel Yell" sau "Eyes without a face" au fost interpretate, cu ajutorul publicului, impecabil, fără niciun semn de oboseală. Idol a ţinut să sublinieze că, într-o scurtă plimbare prin Bucureşti, a remarcat numai fete frumoase.
După un recital la înălţime, Billy Idol şi muzicienii care-l acompaniau s-au retras în spatele scenei fără un cuvânt de rămas bun. După câteva minute de aplauze şi urale, cântăreţul şi-a onorat bisurile şi a promis că va reveni la anul. Billy Idol s-a ţinut de cuvânt, dăruindu-le românilor un concert ca la carte, pe măsura aşteptărilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările