Blonda de la Cotroceni nu se ingrijoreaza ca presedintele Norvegiei nu ne vrea in UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ii trec prin mana toate documentele secrete primite pe adresa Presedintiei Romaniei, realizeaza sinteze dupa aceste materiale, verifica si aproba listele de invitati la receptiile organizate la

Ii trec prin mana toate documentele secrete primite pe adresa Presedintiei Romaniei, realizeaza sinteze dupa aceste materiale, verifica si aproba listele de invitati la receptiile organizate la Palatul Cotroceni, participa, in numele Presedintiei, la diferite manifestari: acestea sunt doar cateva din atributiile pe care le are consilierul de stat la Cancelaria Presedintiei, Elena Udrea. Cunoscuta in presa cu apelativul "blonda de la Cotroceni", prima oara cand Udrea a intrat in atentia opiniei publice a fost spre sfarsitul campaniei electorale de anul trecut. Atunci, a fost fotografiata intr-un restaurant alaturi de Traian Basescu, cel care, peste cateva zile, urma sa devina presedintele Romaniei. O data cu mutarea lui Basescu la Cotroceni, Udrea a ajuns din consilier general al Capitalei inalt demnitar al statului roman. Au facut senzatie decolteurile ei generoase, afisate in timpul vizitelor lui Basescu peste hotare. La mijlocul lui aprilie, intr-un interviu acordat Academiei Catavencu, Elena Udrea a marturisit, fara sa fi fost intrebata, ca seful statului i-a recomandat sa fie mai atenta cu vestimentatia. Luni seara, imbracata intr-un costum ciclamen fara decolteu, consilierul presedintelui Basescu s-a prezentat la emisiunea 100% a lui Robert Turcescu.
"Relatia mea cu presedintele e strict profesionala"
Ultima intrebare a lui Turcescu, decisiva pentru acordarea bilei albe sau negre: "O stire de acum cateva ore anunta ca presedintele Norvegiei a declarat ca va organiza un referendum la care va propune iesirea acestei tari din UE daca Romania este primita in Uniune. Va ingrijoreaza?". Usor nedumerita si foarte prudenta, Elena Udrea raspunde, totusi, ca nu o ingrijoreaza si incepe sa explice ca votul din Parlamentul European a aratat ca Romania are suficient sprijin pentru integrare. Udrea - care, potrivit CV-ului, este membru fondator al Fundatiei Pro Europa, "de integrare europeana" - habar nu avea ca Norvegia nu face parte din UE, iar in fruntea acestui stat se afla un rege, si nu un presedinte. Consilierul de stat la Presedintia Romaniei a primit, in consecinta, o bila neagra pentru acest raspuns. In restul emisiunii, Udrea a parut preocupata, in primul rand, sa-si refaca imaginea creata pana acum de presa. Ea a negat ferm ca ar avea o legatura sentimentala cu presedintele Traian Basescu. "Relatia cu presedintele Basescu este strict profesionala", a declarat Udrea. Acum o saptamana, in interviul din Academia Catavencu, ea a lasat aceasta intrebare invaluita in mister, spunand ca va oferi un raspuns abia peste zece ani. Consilierul presedintelui a mai recunoscut ca ea si sotul ei, Dorin Cocos, fie se cunosc, fie au avut afaceri cu o serie de apropiati ai PSD, printre care Alexandru Bittner si deputatul PSD Gabriel Oprea. Acum insa, a precizat Udrea, afacerile cu Bittner au fost intrerupte. De altfel, ea este membru PNL, fiind atrasa la acest partid de doctrina si de prietenii pe care ii are aici. Elena Udrea a mai anuntat ca ea, personal, a renuntat la afacerile care, la doar 31 de ani, i-au adus o avere impresionanta. Udrea poseda, impreuna cu sotul ei, doua apartamente, doua case de locuit, un cont curent de 600 de milioane de lei, doua hoteluri si mai multe masini, printre care un Porsche Cayenne. Tot foarte atenta la imaginea ei, consiliera presedintelui a recunoscut, cu prudenta, ca i se mai intampla sa asculte la petreceri manele, dar melodia ei preferata ramane "Trece vremea", cantata de Gabriel Cotabita. Udrea s-a plans, in acest context, ca presa ii interpreteaza iesirile in spatiul public. "Totul este facut pe subiectul telenovelelor", a apreciat Udrea, fluturandu-si buclele blonde.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite