Articol publicitar

Brandul românesc Fares sărbătoreşte 90 de ani de sănătate românească

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare companie românească de fitoterapie sărbătoreşte 90 de ani de existenţă. Şi continuă misiunea fondatorilor ei: să aibă grijă de sănătatea oamenilor aşa cum are grijă de plantele din ceaiurile şi remediile sale naturale.

Şi continuă să ne ofere energia tămăduitoare a plantelor, sporită prin cercetări şi căutari de noi combinaţii, în fiecare zi.

La împlinirea a 90 de ani, Fares amplasează în mai multe oraşe din ţară ghivece în formă de căni cu plante medicinale şi aromatice. Şi dă startul unui concurs cu premii pentru sănătatea românilor.

Participanţii pot câştiga săptămânal 900 de vouchere în valoare de 90 de lei pentru cumpărături pe www.fares.ro. În marea extragere au şansa să câştige unul dintre cele 9 sejururi cu familia în inima Daciei, la Arsenal Park, cu vizită la Fabrica Fares şi la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Imagine indisponibilă

Sărbătoreşte şi tu alături de Fares!

Trimite pe www.fares.ro/90deani o poză cu unul dintre ghivecele Fares sau cu un ceai medicinal ce are pe ambalaj logo-ul Fares 90 de ani şi eşti înscris automat în concursul aniversar.

Detalii despre campanie pe www.fares.ro/90deani sau pe facebook-ul Fares.

Imagine indisponibilă

***

Despre Fares Orăştie

Fares are o tradiţie de nouă decenii în România si e lider pe piaţa de ceaiuri şi remedii naturale. Peste 20 de milioane de ceaiuri şi produse din plante medicinale ajung anual în casele românilor. Acestea iau naştere la Orăştie, în cadrul laboratoarelor de cercetare proprii, unde profesionişti cu pregătire în domenii diferite lucrează impreună pentru a pune la punct reţeta optimă. Se apelează atât la tradiţia medicinei populare, cât şi la informaţii ştiinţifice de ultimă oră. Astfel, Fares reuşeşte să ofere consumatorilor ceaiuri şi remedii din plante medicinale de calitate, din inima Daciei.

Imagine indisponibilă
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite