Braşov: Concerte şi focuri de artificii, în Piaţa Sfatului, de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ca în fiecare an, petrecerea de Revelion va avea loc în Piaţa Sfatului, foto: ADS
Ca în fiecare an, petrecerea de Revelion va avea loc în Piaţa Sfatului, foto: ADS

Deşi Primăria se „lăuda" doar cu un foc de artificii, pe ultima sută de metri, a reuşit să aducă o mână de artişti care să-i încânte pe braşoveni.

Petrecerea din Piaţa Sfatului va împăca toate gusturile. Veta Biriş, Laura Lavric, Irina Loghin şi Aurel Tămaş vor deschide seria de concerte dedicată intrării în Noul An, pe scena din Piaţa Sfatului, începând cu ora 20.00.

După porţia de muzică populară, va urma un concert pop-rock, oferit de formaţia „Timpuri Noi". Pe scenă va urca şi Pepe, care va susţine un spectacol incendiar. Pentru generaţia tânără, Primăria l-a invitat la petrecerea de Revelion şi pe DJ Sara, care va mixa mai multe piese, de ultimă generaţie.

La ora 24.00, un spectaculos foc de artificii, lumini şi lasere îi va lăsa pe braşoveni cu gura căscată, timp de 15-20 de minute.

Buget înjumătăţit

Anul trecut, pe scena din Piaţa Sfatului nu a cântat niciun artist, deşi bugetul a fost aproape dublu comparativ cu cel de anul acesta. Primăria a alocat doar 150.000 de lei pentru organizarea spectacolelor de Crăciun şi Revelion.

Bugetul alocat pentru anul acesta este cam la jumătate faţă de cel de anul trecut. Cu toate acestea, de Revelion vom avea un program special de lumini şi lasere. Tradiţionalul foc de artificii va dura circa cinsprezece-douăzeci de minute, dar va fi spectaculos", a spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite