Braşov: Woo Sun Hee poate deveni liberă de contract pe 10 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Handbal a judecat astăzi memoriul depus de jucătoarea Rulmentului, coreeanca Woo Sun Hee. Aceasta va deveni liberă de contract pe 10 aprilie, în cazul în care clubul nu-şi va achita restanţele financiare.

"FRH a hotărât să acorde un termen limită de 17 zile pentru ca oficialii CS Rulmentul să-şi regleze conturile cu sportiva Woo Sun Hee. În cazul în care clubul nu o va plăti, aceasta va deveni liberă de contract, având posibilitatea de a se transfera la orice grupare, fără ca Rulmentul să aibă vreo pretenţie financiară", a subliniat preşedintele comisiei de judecare a memoriilor din cadrul FRH, Mihail Marinescu.

Astfel, există şanse mari să se reediteze "cazul Neagu şi Vizitiu", întrucât oficialii grupării de la poalele Tâmpei nu par dispuşi să achite salariul pe ultimele  cinci luni al sportivei. "Noi am hotărât să nu acceptăm plata jucătoarelor pe poziţie de forţă. Nu suntem de acord să fim ameninţaţi sau să ni se acorde vreun ultimatum. Vom discuta cu patronul Teodor Florescu şi vom încerca să-i plătim handbalistei încă o restanţă financiară. Oricum, ea îşi doreşte de multă vreme să se despartă de formaţia braşoveană şi are cale liberă să facă acest lucru", a punctat preşedintele CS Rulmentul, Remus Cojocaru.

De partea cealaltă, tehnicianul Herbert Muller a punctat: "Eu îmi doresc să o păstrăm pe Woo Sun Hee, dar totul depinde numai de conducerea clubului. Am încredere că totul se va rezolva".


Mai multe amănunte în Adevărul de Seară de mâine.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite