Buluc şi scandal pentru vacanţele din Grecia oferite pensionarilor de primăriţa Gabriela Firea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Florinela Iosip
FOTO Florinela Iosip

Vacanţele oferite de primăriţa Gabriela Firea pensionarilor au făcut ca, joi dimineaţa, zeci de oameni să se îngrămădească la Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti pentru a prinde un loc în excursiile gratuite.

Potrivit Realitate TV, oamenii au aflat la faţa locului că au nevoie de o adeverinţă medicală, pe care nu o aveau asupra lor. „Merg să mă programez la medicul de familie. Acum depun toate actele şi apoi aduc adeverinţa”, a explicat o femeie, potrivit postului de televiziune. 

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti organizează în perioada august-octombrie 2018, o tabără tematică gratuită pentru seniorii bucureşteni în Grecia, localitatea Paralia-Katerini.

Tabăra tematică cultural–educativă se va desfăşura pe parcursul a 8 zile (7 nopţi), pentru 1000 de beneficiari. Beneficiarii sunt reprezentaţi de seniorii bucureşteni (persoane care au împlinit vârsta de 50 de ani cu domiciliul sau resedinţa în Municipiul Bucureşti)”, anunţă site-ul Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucureşti una dintre instituţiile înfiinţată anul trecut.

Costurile cu trimiterea în vacanţă a 1.000 de vârstnici din Bucureşti, în tabere cultural-educative în Grecia în perioada 24 august-28 octombrie 2018, vori fi suportate integral de bugetul local, adică din taxele şi impozitele plătite de toţi locuitorii Capitalei.

Când se fac înscrierile pentru primele trei serii 

Înscrierile pentru primele trei serii se fac la sediul Centrului pentru Seniori de pe Strada Constantin Mille nr 10, în fiecare zi, de luni până joi, între orele 10:00-16:00, începând de astăzi.

Pentru a putea participa într-o astfel de tabără aplicanţii trebuie să îndeplinească, simultan, următoarele condiţii:

• vârsta de minim 50 de ani 

• venituri din salarii sau pensii de până în 1.900 lei ( brut)

„Primarul General al Capitalei, doamna Gabriela Firea, sprijină derularea proiectelor pentru seniorii bucureşteni, care sa încurajeze îmbătrânirea activă, considerând ca aceştia merită respect şi consideraţie, pentru că au creat în anii pe care îl poartă pe umerii lor, oameni şi lumi!“, se mai arată pe pagina de Facebook a Centrului pentru Seniori Municipiului Bucureşti.

Cât plătesc bucureştenii pentru vacanţa celor 1.000 de seniori trimişi de Primărie în Grecia

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite