Campania „Pentru copiii noştri” poate fi susţinută acum printr-o donaţie lunară prin SMS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
a

Medici pentru România, cu sprijinul Asociaţiei pentru Relaţii Comunitare, a demarat strângerea de fonduri prin SMS, pentru campania  „Pentru copiii noştri”. Campania poate fi susţinută acum donând 2 euro lunar, trimiţând textul DARUIESC la numărul 8845.

Destinată reabilitării a cel puţin 5 secţii de pediatrie din spitale de stat, în următorii ani, campania este, aşa cum sugerează şi numele, pentru şi despre copiii care ajung în unităţile medicale din România. Ei merită să fie trataţi în cele mai bune condiţii, la standarde occidentale şi care să le permită să se însănătoşească rapid.

Primul proiect al campaniei „Pentru copiii noştri” este reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie Piteşti. Pentru a putea renova aceasta sectie,  Medici pentru România are nevoie de suma de 500.000 euro. Campania „Pentru copiii noştri” şi acest prim proiect, pot fi susţinute donând 2 euro lunar prin SMS la numărul 8845, cu textul DARUIESC. Fiecare contribuţie este importantă, în primul rând pentru copiii trataţi în aceste spitale.

„Îi rog pe toţi cei care pot sprijini campania „Pentru copiii noştri” printr-o donaţie lunară de 2 euro să o facă. În primul rând, pentru toţi copiii care vor beneficia de aceste reabilitări. Ei sunt cei care merită să beneficieze de condiţii de tratament la cele mai înalte standarde, să vadă că sănătatea lor este o prioritate pentru sistemul medical românesc şi să înţeleagă de mici importanţa unor îngrijiri la aceste standarde.

Fiecare donaţie la 8845 ne va aduce mai aproape de suma de 500.000 de euro pe care trebuie să o strângem şi la un pas mai aproape de a oferi micilor pacienţi condiţiile de tratament pe care le merită.

Reabilitarea acestor secţii nu doar că va duce la vindecarea şi externarea mai rapidă pentru mulţi dintre aceşti copii, dar poate va salva vieţile multora dintre ei. Când micuţii vor creşte, îşi vor aminti importanţa unui spaţiu în care să te simţi în siguranţă în momentul în care eşti bolnav, în care cadrele medicale îşi pot face meseria cât mai bine. Iar noi toţi putem să le oferim această şansă.”, declară Alexandru Costache, Preşedintele Medici pentru România.

Mai multe detalii puteţi găsi pe website-ul campaniei: https://www.pentrucopiiinostri.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite