Când ar fi murit jurnalista Cristina Ţopescu. Cauza morţii este încă necunoscută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani FOTO Mediafax
Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani FOTO Mediafax

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani, fiind descoperită în urma apelului la 112 al unei prietene. Vedeta avea perioade când nu dădea niciun semn apropiaţilor.

Cel mai probabil, Cristina Ţopescu a murit pe 28 decembrie 2019, în cursul nopţii, potrivit unor surse medico-legale. Vedeta TV a fost găsită în pat, în pijamale, fără urme de violenţă.

Medici spun că aceasta ar fi murit în somn. În cursul zilei de luni i se face autopsia si se va stabili cauza morţii.

Potrivit poliţiei, duminică, în jurul orelor 22.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, poliţiştii din Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

Cristina Ţopescu, fiica îndrăgitului comentator sportiv Cristian Ţopescu, s-a născut la Oradea, în 1960, şi a absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti, secţia engleză-italiană.

S-a făcut remarcată la pupitrul ştirilor, fiind ani buni craincă la Pro TV, apoi principala prezentatoare a buletinului de ştiri de la Prima TV, timp de 12 ani. În 2013, ea a demisionat după ce s-a înscris în PSD. Cristina Ţopescu a lucrat şi la Antena 3.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite