Societate

articolul anterior articolul urmator

Carmen Iohannis, mândră de elevul ei care a luat 10 la Bac

2
29 Jun 2022 02:13:45
Autor: Sergiu Nicolae
Foto click.ro
Foto click.ro

Anul acesta Bacalaureatul i-a adus o satisfacţie specială Primei Doamne a României, Carmen Iohannis. Unul dintre elevii clasei, unde ea a fost diriginte, a luat nota 10. Este unul dintre cei doi sibieni care au reuşit să ia punctajul maxim la examenul de final de liceu.

Elevul Mihăilescu Pavel, din clasa 12E, elev la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu, a reuşit că obţină nota 10 la examenul de Bacalaureat. Carmen Iohannis a postat şi un mesaj prin care îşi declară admiraţia şi preţuirea pentru elevul său.

”Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E a Colegiului Naţional «Gheorghe Lazăr» Sibiu a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat că munca, seriozitatea, pasiunea şi inteligenţa sunt cheia încununării anilor de liceu! Toată preţuirea şi admiraţia, lui şi profesorilor! Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte!”, a scris Prima Doamnă a României pe reţelele de socializare.

 Pavel a fost contactat de site-ul local Turnul Sfatului pentru care a declarat că diriginta sa, Carmen Iohannis, i-a invăţat pe elevi să fie, "în primul rând, oameni."

”Ne-a învăţat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceţi ceva ce vă place şi ce iubiţi, că banii vor veni”, a spus Mihăilescu Pavel.

 

Citeşte ştirea completă pe Click.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

https://brave.com/
29.06.2022, 04:19:08

Seamana cu scenariul unui film de adulti...

-2 (2 voturi)
Damian Marius
29.06.2022, 08:23:22

bla-blave Iar tu ești în scenariul unei realități imbecile cu tâmpiți, putleristule-șoșocist! ------------ Felicitări elevului, felictiări părinților, felicitări profesorilor și doamnei diriginte Carmen Iohannis, un om cu un bun simț deosebit! Toți cei care i-au fost elevi sau îi sunt elevi o admiră...

+1 (1 vot)
Modifică Setările