Cazul Caracal. Preşedintele Parlamentului European a transmis un mesaj emoţionat despre curajul Alexandrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Sassoli
David Sassoli

Preşedintele Parlamentului European a transmis miercuri pe Facebok şi pe Twitter un mesaj prin care îşi arată empatia faţă de suferinţa prin care a trecut Alexandra Măceşanu, care nu a fost ajutată de operatorii 112. David Sassoli face apel pentru punerea în aplicare a unor politici mai eficiente împotriva violenţei asupra femeilor si ca bunăstarea lor trebuie să fie în centrul acţiunii politice şi instituţionale europene.

 David Sassoli a scris miercuri pe Facebook şi pe Twitter un mesaj prin care cere instituţiilor europene să fie mai mult preocupate de combaterea violenţei împotrva femeilor, subliniind că strigătul zadarnic de ajutor al Alexandrei Măceşanu la numărul de urgenţă 112 îndurerează întreaga Europă.  Acesta face apel pentru punerea în aplicare a unor politici mai eficiente şi mai eficiente împotriva violenţei asupra femeilor si ca femeile trebuie să fie din ce în ce mai mult în centrul acţiunii politice şi instituţionale europene.

„Vocea Alexandrei Măceşanu, de 15 ani, care cere în zadar ajutor la numărul de urgentă, îndurerează nu numai România, ci întreaga Europă. Punerea în aplicare a unor politici din ce în ce mai eficiente împotriva uciderii femeilor şi a violentei împotriva femeilor va trebui sa fie o prioritate a acţiunilor politice şi instituţionale europene. În numele Alexandrei şi al tuturor victimelor!”, a scris David Sassoli pe pagina oficială de Facebook, un mesaj reluat şi pe contul său de Twitter. 

    

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite