Ce ne arată votul covârşitor „DA“ de la Referendum

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vot covârşitor DA, în proporţie de aproape 92%, din totalul de 21% participanţi la vot (aproape 4 milioane de români); în vreme ce doar 6% dintre români au votat NU.

1. Nu putem să trecem peste asta atunci când vorbim despre „eşecul“ Referendumului. Nu putem monopoliza interpretarea rezultatelor într-un singur sens, vorbind despre „eşec“, fără a aduce în discuţie votul care a fost covârşitor „DA“. Să ignori proporţia zdrobitoare a votului „DA“ este un fapt profund manipulator.

2. În fapt, acest vot demonstrează că românii SE OPUN într-o largă majoritate „mariajelor homosexuale“ şi agendei radicale progresiste – fapt care poate să fie extrapolat la nivelul întregii societăţi. Dovadă o fac şi sondajele recente cu privire la poziţionarea românilor faţă de „mariajele“ de acelaşi sex; iar rezultatul Referendumului oglindeşte aceste sondaje. Pe de altă parte, neparticiparea a fost cauzată de o sumă de factori, printre care: a) românii nu au înţeles importanţa temei Căsătoriei – mulţi nu au priceput de ce ar trebui să voteze că „apa e udă“; b) nici faptul că întrebarea nu a fost clar formulată nu i-a ajutat pe mulţi să înţeleagă tema – era necesară o campanie consistentă de informare din partea Guvernului pentru a lămuri întrebarea ; c) dezinteresul românilor faţă de orice temă care e, într-un fel sau altul, politizată este vizibil la alegerile din ultimii ani – vedem acest dezinteres, de pildă, în participarea foarte redusă la ultimele alegeri europarlamentare. 

3. Din Diaspora, au votat mai mulţi români, faţă de alegerile parlamentare din 2016 (127.000 faţă de 102.000). Acest lucru arată că românii sunt conştienţi de importanţa şi de gravitatea pericolul ideologiilor neomarxiste. Mulţi dintre ei simt, deja, efectele nocive asupra acestor ideologii acolo unde trăiesc – libertatea lor de exprimare este tot mai îngrădită; copiii lor sunt expuşi educaţiei sexuale cu imagini foarte explicite uneori de la vârste foarte fragede; nu-şi mai pot educa copiii în spiritul propriilor valori; etc.

4. Nu este deloc onest ca adversarii acestui Referendum, care au manipulat până în prezent spunând că Referendumul nu este despre Căsătorie, ci este „despre Dragnea“, despre „legile justiţiei“, etc – să spună acum că acest Referendum a fost despre poziţionarea românilor cu privire la „mariajele homosexuale“. Şi despre faptul că românii acceptă sau nu acceptă „mariajul“ homosexual şi agenda radicală progresistă. Păi, ori e vorba despre Dragnea, ori e vorba despre Căsătorie? Faptul că românii se împotrivesc, în mare majoritate, „mariajului“ homosexual şi agendei radicale progresiste o arată votul în proporţie de 92% DA.

5. Imediat după invalidarea Referendumului, Consiliul Naţional al Tineretului educaţia sexuală bazată pe metode contraceptive în şcoli şi de educaţia parentală. Asta în ciuda faptului că oponenţii Referendumului ne-au asigurat, iar şi iar, că aceste teme nu sunt prioritare pentru ei – şi că nu avem de ce să ne temem de astfel de lucruri, dacă Referendumul eşuează. Aşadar, nu a trecut nici măcar o zi de când a căzut sperietoarea Referendumului, şi aceşti oponenţi şi-au dat pe faţă adevăratele intenţii. Adversarii Referendumului încearcă să profite de oportunitate şi se comportă ca şi cum ar fi câştigat Referendumul când, în fapt, L-AU PIERDUT. Şi Încă o dată, votul DA în proporţie de 92% reflectă un anumit ethos al societăţii româneşti – şi o poziţionare în contra acestor ideologii.  

În sfârşit, îşi pot permite partidele politice să ignore o „minoritate“ formată din aproape 4 milioane de români? 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite