articolul anterior articolul urmator

Ce este ideologia Queer, promovată sub egida ICR şi a Guvernului României

31
13 Jun 2019 13:04:52
Cătălin Sturza

31 Comentarii

Schmidt Keith
13.06.2019, 13:21:02

Interesant ca abia a aparut articolul si deja avea un vot dat pe minus

0 (2 voturi)
Sorin Ionascu
13.06.2019, 13:27:07

Nu contest ca exista multi ciudati pe lumea asta. In fond, sexualitatea umana e un fenomen extrem de complex, in care se intrepatrund foarte multe fenomene si unde practic nu prea exista granite si delimitari - ele sunt puse destul de arbitrar, in functie de nivelul de perceptie si de intelegere al indivizilor si societatii, uneori sunt desfiintate sau mutate, pe masura ce omul si societatea evolueaza. De asemenea, e greu de spus unde incepe si unde se termina fenomenul sexualitatii, pentru ca include nu doar actul fizic al sexului ci si reflexia psihica, mentala, a acestuia, iar aici lucrurile sunt extrem de diverse. In mare, termenul "queer" (el insusi inseamna "ciudat", "straniu") include cam tot ce nu este definit in sexualitatea standard (straight, gay/lesbi, trans) si se intrica desori cu aceasta. Pornind de la aceste lucruri putem intelege ca gusturil umane pot fi extrem de diferite, dar de aici pana la a umple o pagina cu aberatii despre o "ideologie" a fenomenului si, mai mult, cum ca ar fi cumva sprijinita si promovata de stat si de institutiile lui e o cale lunga. Se pare ca autorul, intr-o mare criza existentiala si ca sa-si justifice simbria, mai geseste o portita pentru a-si construi binecunoscutele sofisme si exagerari.

+4 (8 voturi)
Nicolas Sereth
13.06.2019, 14:37:11

Ionascule, tu traiesti intr-o realitate paralela.Toate gogomaniile pe care le-ai insirat denota ca tu nu poti vedea padurea de copaci si ca ai fi in stare sa despici in 14 si un neutron. Mai citeste si presa straina, si o sa vezi ca astea sunt politici de stat, care se introduc treptat, pentru ca lumea sa se obisnuiasca. Se vorbeste de ani de zile despre restrictionarea limbajului in ceea ce-i priveste pe lgbt-isti. Ar fi bine sa te uiti intai la scandalurile cu Jordan Peterson.

-1 (5 voturi)
Ggggg Hhhhh
13.06.2019, 13:44:41

Din partea mea,sa-si adauge tot alfabetul la denumire,n-are importanța atâta timp cât majoritatea oamenilor rămân normali.

+3 (3 voturi)
Nicolas Sereth
13.06.2019, 14:20:48

Acesti lgbt-isti au ca obiectiv, dupa cat se vede, pulverizarea tuturor conceptelor si ideilor ce stau la baza civilizatiei. Niste mici monstruleti.

-1 (5 voturi)