Chirurgul Viorel Bâtcă de la Spitalul Militar, numit director interimar la Bagdasar-Arseni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chirurgul Viorel Bâtcă, de la Spitalul Militar „Carol Davila”, a fost numit director interimar la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", după ce fostului director Anca Buliman i-a încetat mandatul.

Chirurgul Viorel Bâtcă, general în rezervă, a fost numit interimar până când va fi scos la concurs postul de director al Spitalului Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni".

Medicul Anca Buliman, specialist în radiologie şi imagistică medicală, a fost manager al unităţii sanitare din 2006.

„Mandatul meu a încetat în 31 ianuarie 2014. Mă simt liniştită şi împăcată pentru că în mandatul meu am reuşit să finalizez un amplu proiect, cel privind renovarea şi modernizarea celui mai mare pavilion al spitalului, care are zece etaje. Am început proiectul în 2006 şi l-am încheiat în 2013, trecând prin mai multe guvernări”, a declarat Anca Buliman.

Ea a mai adăugat că, pentru moment, revine în învăţământ, neavând un post în spital, şi că nu poate spune deocamdată dacă va candida la concursul pentru postul de director.

„Am venit la spital în fiecare zi pentru a prezenta noului manager interimar spitalul şi a-i preda toate documentele. Eu, revin la catedră, la Univeristatea "Titu Maiorescu". Niciodată nu mi-a trecut prin cap să îmi fac un post în spital ca să nu comenteze lumea. Dar rămân deschisă oricărei provocări. Nu aş putea spune azi, dacă aş concura pentru postul de manager atunci când va fi organizat concurs. Este prea devreme”, a mai spus Anca Buliman.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite