articolul anterior articolul urmator

Cine a aruncat Papaya pe apa Referendumului?

15
2 Oct 2018 08:29:18
Cătălin Sturza

15 Comentarii

Vanatorul/d.c.
2.10.2018, 10:24:34

”Oare e moral să te foloseşti de COPII, incomparabil mai mici ca vârstă decât cei din clipurile CpF (care erau adolescenţi) pentru a promova un astfel de mesaj umoral şi visceral?” Fie si numai i-ai suspecta ca ar putea avea ”morala” pe cei care au scandalizat sistematic populatia cu exhibitionismul lor in tinute..indecente si provocatoare la mitingurile LGBT, precum si cu pretentiile lor absurde legate de redefinirea in ”culori” LGBT-iste a familei si rostului acesteia, pana cand o parte din populatie a ajuns la gradul de radicalizare in care s-a mobilizat pentru a cere organizarea unui referendum, ”pe contra”, e ca si cum ai suspecta un eschimos ar duce in mana in plina noapte polara umbreluta de soare..! Nostim e ca, din lasitate sau invoand amestecul politecului si a bisericii, sau doar din dorinta fanfaronarda de a fi perceputi ca ”spirite superioare”, s-au gasit vreo cativa ”oameni de bine”, care, desi in sinea lor dezavueaza nu numai manifestarile agresive si vulgare ale miscarii homosexuale ci chiar homosexualitatea insasi, sustin totusi aberatiile propagandistice si abaterile de la morala, decenta, adevar, etica, etc, la cere se dedau propagandiststii LGBT-isti. De aceea vin acum si repet: ii desfid pe toti acei lasi si ipocriti, carem pretextand influenta politicului sau a bisericii in convocarea si/sau organizarea referendumului, au ajuns sa-si renege propriile convingeri, propria educatie si propriile relatii familiale si simtiri hetero, si asta doar pentru a face pe plac gastilor de randasi digitali iohannisto-sereisto trimisi pe net pentru a sustine aberatiile LGBT-iste si pentru a debita minciuni tampe, in sensul ca acest referendum pentru redefinirea fara echivoc a familiei, ar fi, chipurile, o facatura a mafiei pesediste sau a BOR cand, in mod real si de toata lumea stiut, referendumul e convocat la solicitarea a peste 3 milioane de romani, de varste diferite, culori politice diferite, profesii diferite, atei sau de religii si credinte diferite, etc. Slujind intereselor propagandistilor iohanist-LGBT-isti, slujiti dusmanilor (de afara si din tara), slujiti minciunii, lichelismului, degenerarii si perversiunilor morale (si nu numai morale..!), care, toate la un loc, au facut ca Romania sa ajunga ce-a ajuns azi..! Crezand ca inseamna ”integrare si emancipare europeana” insusirea moralei fals-umaniste si metehnele unor degenerati de-afara si din tara, Romania si romanii sunt pe cale sa-si pierda nu numai suveranitatea si demnitatea ci si identitatea nationala..! Sa fim intelesi..! Aici nu-i vorba nici de politica, nici de biserica, si nici de vreo discriminare..! E vorba daca romanul poate fi el insusi, daca poate fi demn si suveran atunci cand i se cere sa se dezica de convingerile lui, de cugetul si simtirile lui..!

0 (10 voturi)
Vanatorul/d.c.
2.10.2018, 10:26:05

”Fie si numai daca i-ai suspecta..”

0 (6 voturi)
Teodorus
2.10.2018, 10:55:17

Se stie ca Spania este una din țările care au aprobat căsătoriile persoanelor de același sex. Bun, asta nu ar trebui sa ma preocupe prea mult, problema e ca după câțiva ani de la aprobare m-am trezit într-o ca imi vine băiatul de 9 ani sa imi spuna ca la scoala i sa spus ca daca simte atractie pentru un alt băiat sa stea linistit ca e ceva normal si firesc si sa nu se simte incomod din cauza acestor emotii. Dar asta nu e tot, cu timpul aceste tipuri de mesaje care erau incluse în materiile studiate de băiatul meu, au devenit tot mai dese si la un moment dat deveneau stresante. Am stat de vorbă cu directoarea școlii și mi-am exprimat nemulțumirea cu privire la aceste abuzuri de informații care i se implementeaza copilului si mi-a spus că ea nu poate face nimic. Aceste cursuri de pregătire i se impun de la minister si desi ea nu este de acord cu ele nu poate face nimic, doar daca demisionează si bineînțeles că nu o va face . Am stat de vorbă cu niste părinți care sunt musulmani si mi-au spus că si ei se confruntă cu aceeași problemă si nu stiu ce sa faca. Sun asta pentru că într-un principiu susținătorii acestei mișcări numite LGBT sunt susținătorii păcii și armoniei dar când se vor vedea cu sacul de cartofi in car , păzea.....

+3 (11 voturi)
Sorin Ionascu
2.10.2018, 12:37:46

Bla-bla-bla. Lupul moralist. Clipul cpf era ok, dar cand ti se raspunde cu aceeasi moneda nu mai e. Dintr-o data se umfla grishu'n troll si da pe afara. Obisnuitele bale care incearca sa oraveasca totul in jur. Sub masca "moralitatii".

-6 (14 voturi)
Ion Tamis
2.10.2018, 12:51:25

Gargaragiul religios - sofisticat loveste din nou! Pe masura ce se apropie scadenta referendumului urii imbecile, probabil ca blogul sau va da in clocot (posibil si remuneratia pentru prelucrarea populatiei naive in termenii obscurantismului bisericesco-pesedist dictat de Dragnea Daniel!

-2 (12 voturi)