Societate

articolul anterior articolul urmator

Clanurile mafiote care s-au bătut în Piaţa Constituţiei discutau preţul fetelor traficate în Germania

50
1 Oct 2019 12:09:36
Cătălin Sturza

„Două bande rivale, care făceau trafic de persoane în Germania, nu s-ar fi înţeles în privinţa banilor”, a declarat, luni, pentru Mediafax, liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, despre scandalul din Piaţa Constituţiei. Acesta avertizează că astfel de conflicte se pot repeta.

Aşadar, nişte clanuri mafiote care fac trafic de carne vie s-au bătut în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, în faţa Palatului Parlamentului. Altercaţia între mafioţi s-a lăsat cu un mort şi cu mai mulţi răniţi.

Vorbim despre trafic de copile, despre sclavie albă. Şi despre reţele de proxeneţi – de fapt, de traficanţi de sclavi, de femei, de copile. Traficanţi de sclavi care se bat în România, în Bucureşti, în plină stradă, în faţa Palatului Parlamentului.

Oare ne dăm seama unde am ajuns? Oare realizăm ce înseamnă asta?

Şi nu, nu daţi vina pe politicieni. Aici nu este vorba de politicieni, sau doar de politicieni. E vorba despre o societate care se prăbuşeşte, care se dizolvă. Care face implozie. Nu ne mai putem apăra copilele, iar bandele mafiote se bat în faţa Parlamentului pentru preţul fetelor românce traficate în Germania.

Iar noi discutăm despre cum s-a dezbrăcat la Vocea României o vedetă cu hashtag. Sau despre libertarianism, şi despre cum ar trebui privatizate educaţia şi sănătatea. Şi tăcem asurzitor pe acest subiect – chiar, arătaţi-mi măcar un partid sau candidat care poate fi luat în serios care zice ceva despre asta. Parcă acest cancer din stradă e dublat şi susţinut de cancerul din mass-media şi din tot spectrul politic. Şi din oligarhia care se ascunde în spatele acestui bâlci mediatic şi politic.

„Clanurile mafiote care s-au bătut în Piaţa Constituţiei discutau preţul fetelor traficate în Germania.” Putem să medităm un pic, ce înseamnă asta? Să ne dăm seama unde am ajuns? Să înţelegem cum se lichefiază, cum se prăbuşeşte în jurul nostru societatea românască? Şi poatre să ne şi trezim, în al 12-lea ceas – măcar pentru a apăra vieţile acestor femei şi fete nevinovate, ale acestor copile?

 

Pe aceeaşi temă:

Nu legalizaţi prostituţia în numele Alexandrei – link aici

El Mundo: „Româncele, printre cele mai frecvente victime ale traficului de persoane”. Care este amploarea fenomenului? – link aici

Când România devine un Mexic sau o Columbie. Va fi sacrificiul Luizei şi al Alexandrei un semnal de trezire? – link aici

Mărturii şi date şocante despre sclavia albă şi despre reţelele de prostituţie din România – link aici

Cazul criminalului din Caracal şi amploarea fenomenului traficului de carne vie – link aici

Crimele din Caracal, traficanţii de carne vie şi întărirea sistemului represiv – link aici  

România ca resursă – link aici  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

50 Comentarii

Gabriel din Bugeac
1.10.2019, 12:47:22

Asta-i România ! Copile răpite și obligate să se prostitueze.. România trebuie să cumpere de urgență F-35.. proxeneții, clanurile țigănești trebuie aparate de invazia rusă..

-5 (15 voturi)
Radu Mircea
1.10.2019, 15:01:51

# Catalin Sturza ''Si nu dati vina pe politicieni '' !!! Un fel de '' nu ne duce pre noi in ispita ''' .... Cine oare or fi vinovati de indulcirea pedepselor pina au ajuns un fel de premiu de infractionalitate ??? Cine in mare mila crestineasca au slobozit din puscarii 20.000 de infractori , printre care criminali , violatori , tilhari , pedofili , shutzi de buzunare , infractori violenti ??? Aceiasi politicieni aparati cu acribie de dom Sturza ... Aveti o idee fixa referitor la '' copile '' . De pensionarii batuti in casa si omoriti nu stiti , evitati , sau nu va intereseaza astazi ??? '' Camcerul din mass-media '' este intretinut si de tutari ai BOR ca dvs. dom' Sturza !!! Cit timp va straduiti sa va faceti norma saptaminala de banalitati , nu faceti niciun serviciu comunitatii , ci numai propriului buzunar , daca sunteti rasplatit pentru asta , altfel ramine numai diagnostic prea putin magulitor pentru un '' Social Medie Manager '' , ca de jurnalism nu pot sa va acuz .

+7 (11 voturi)
Alfa Omega
1.10.2019, 15:04:39

Si politia ce face ? A are nevoie de 14 ore sa inregistreze o plangere si de 19 ore sa se prezinte la locul unui apel de urgenta ! Politicienii si politia nu colaboreaza cu politia si politicieni germani sau din statele respective ! Nu se face efectiv nimic pentru salvarea acestor femei si fete !

+7 (7 voturi)
Alfa Omega
1.10.2019, 15:22:52

Radu Mircea, de ce sa nu recunoastem ca articolul este 90% ok si apoi este sansa noastra sa politizam discutia deci ; Condamnarea pentru proxenetism este intre 3-10 ani dar daca politisti romani nu colaboreaza cu politisti germani nu exista dovezi ale infractiuni, victimele raman in captivitate si proxenetii si politistii isi castiga bani ! Deci si daca nu fac nimic tot castiga unde mai pui ca daca fac ceva trebuie sa vorbeasca germana sau engleza ceea ce pentru cip-urile lor este prea mult !

+4 (6 voturi)
londonu lucica
1.10.2019, 14:08:29

Asa sunt ciumele rosii. Altceva nu stiu sa faca. Pai la CARACAL despre ce ce este vorba ?? Aceleasi clanuri.

+10 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (50)