Cod Galben de ceaţă în şapte judeţe. Circulaţia rutieră, îngreunată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vizibilitate redusă sub 200 de metri în cele mai multe zone afectate     FOTO: Adevarul
Vizibilitate redusă sub 200 de metri în cele mai multe zone afectate     FOTO: Adevarul

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis cod galben de ceaţă sâmbătă dimineaţa pentru şapte judeţe din ţară: Botoşani, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Vâlcea şi Gorj. Poliţia Română a anunţat că circulaţia este îngreunată datorită ceţii, în special în zonele din N-E ţării.

Între orele 10:00 – 13:00, ANM a anunţat ceaţă ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri cu depuneri pe chiciură, în judeţele Botoşani, Bacău, Vaslui, Vrancea şi Galaţi inclusiv drumurile naţionale şi europene aferente.

Tot în dimineaţa de sâmbătă, între orele 9:10 – 12:00, pe arii extinse din judeţul Vâlcea, inclusiv Municipiul Râmnicu Vâlcea şi local în judeţul Gorj, ceaţa reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri şi izolat poate fi asociată cu burniţă.

Circulaţie îngreunată din cauza ceţii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe mai multe drumuri importante din ţară circulaţia auto se desfăşoară îngreunat, din cauza ceţii dense. Fenomenul este întâlnit în special pe arterele rutiere din partea nord-estică a ţării (judeţele Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vrancea şi Galaţi).


Citeşte şi: METEO Temperaturi de până la 15 grade Celsius de Bobotează. Cum va fi vremea în următoarele zile

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite