Cod galben de ploi pentru şase judeţe până vineri la ora 12:00. Cod portocaliu de ploi şi vijelii până la ora 18:40. Cinci judeţe sunt vizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cod galben de ploi pentru 6 judeţe până vineri la ora 12:00
Cod galben de ploi pentru 6 judeţe până vineri la ora 12:00

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat Cod galben de ploi pentru 6 judeţe din jumătatea estică a ţării, începând de joi, ora 12:00, şi până vineri la aceeaşi oră.

UPDATE Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis la ora 17:40 Cod Portocaliu de furtuni, ce va fi în vigoare timp de o oră. Judeţele vizate sunt : Buzău, Ialomiţa, Brăila, Galaţi şi Vaslui.

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ploi şi instabilitate atmosferică accentuată, de joi de la prânz până vineri, la ora 12.00, pentru judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Constanţa, Tulcea.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în sud-estul ţării se vor înregistra averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20-25 l/mp şi pe arii restrânse 50-60 l/mp.

Avertizarea meteo intră în vigoare joi la prânz şi este valabilă până vineri, la ora 12.00.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite