Societate

articolul anterior articolul urmator

Comitetul de coordonare a vaccinării: 139.200 doze de vaccin AstraZeneca ajung duminică în ţară

1
18 Apr 2021 06:09:11
Autor: News.ro
Vaccin AstraZeneca / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Vaccin AstraZeneca / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a transmis că o nouă tranşă de vaccin Vaxzevria (AstraZeneca) soseşte duminică în ţară.

„O nouă tranşă de vaccin Vaxzevria (AstraZeneca) soseşte în ţară! 139.200 doze de vaccin Vaxzevria vor ajunge în 18 aprilie a.c., la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în Bucureşti pe cale terestră”, a transmis CNCAV.

Dozele vor fi depozitate la Centrul Naţional de Stocare, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel naţional.

„Centrul Naţional de Stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19 din cadrul Institutului „Cantacuzino” este complet autorizat şi avizat de către Autoritatea Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea naţională care are competenţă în domeniul medicamentului de uz uman”, a mai transmis CNCAV.

Până în prezent, ţara noastră a recepţionat 1.378.000 doze de vaccin produse de compania farmaceutică AstraZeneca, iar începând cu data de 15 februarie, 449.611 au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Comati Dac
18.04.2021, 12:39:40

Încă o crimă a poliției române. Omul nu era beat, își comandase o cafe a și o apă plată. Omul era fost inginer ieșit la pensie care o avea în grijă pe soția lui imobilizată la pat. Am văzut comentarii de la sindicatul poliției că slabă pregătire a organelor l-a omorât pe om. Total fals, acei polițiștii l-au omorât, trântidu-l cu capul de asfalt și opturandu-i respirația. Dacă eu fac treaba asta pe strada. Trântesc un om cu capul de asfalt și apoi îl apas pe gât până îl las fara suflare, îmi iau ani grei de pușcărie, pe bună dreptate. De ce alți criminali să fie cocoloșiți de lege? Omul ar mai fi trăit bine merci și ar fi avut grijă în continuare de soție dacă acei polițiști nu decideau să-l omoare.

-4 (4 voturi)
Modifică Setările