Concluzie şocantă în cazul copilului mort la Sanador: un vas de sânge a fost înţepat în timpul operaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine Arhivă
Imagine Arhivă

Concluzie şocantă a medicilor de la IML în cazul morţii copilului de un an şi 10 luni care a murit după o banală operaţie de hernie la Spitalul Sanador. Institutul de medicină legală a stabilit că un vas de sânge a fost înţepat în timpul operaţiei, iar copilul a sângerat lent ore-n şir până a murit.

Cauza morţii este aşadar hemoragie internă, iar medicii spitalului nu au intervenit în multele ore trecute de la încheierea operaţiei până la deces, scrie digi24.

Ştefan, care nu împlinise încă 2 ani, a murit la sfârşitul lunii octombrie, într-un spital privat Sanador, din Capitală, la câteva ore după după ce fusese operat de hernie inghinală.

Andreea Duţă, mama băiatului mort: „După operaţie, era foarte somnolent şi am tot solicitat cadrele medicale să vadă despre ce e vorba. Ni s-a spus că e normal. N-a stat în terapie decât o jumătate de oră. Am coborât în secţie, am monitorizat noi, părinţii, îngrijoraţi, iar la un moment dat, i s-a făcut rău”.

Femeia a sunat la 112, spune că nu mai avea încredere în asistentele pe care le rugase toată ziua să aibă grijă de copilul ei. Echipajul salvării care a intervenit n-a mai putut face nimic pentru băieţel.
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite